Glad på jobben, fornøyd hjemme?

Hvis du tror det er en mulighet, kan du ta feil av en ikke-foreldre som kan jobbe vanskelig i tillegg til å spille vanskelig akkurat som alle typer andre tjuetalls-single fyr, så, for all del, ikke ‘Don’ T sjekket ut denne boken.

Hvis du derimot har det vanskelig (som resten av oss) for å oppdage en viss balanse mellom de motstridende skyldkreftene så vel som glede som kalles arbeid så vel som hjemme, så er fornøyd på jobben, fornøyd på huset er en til Utmerket bok i biblioteket til den arbeidende mammaen. Det er når det er støttende, oppmuntrende, så vel som praktisk.

Jeg var i et oppgaveintervju nylig (mens denne boka var gjemt i ryggsekken ved føttene mine) vaklende mellom å late som om jeg var en barnefri arbeidsnarkoman og forståelse bedre. Av programmet intervjueren min sa virkelig: “Jeg liker å jobbe vanskelig i tillegg til å spille hardt”, så vel som fisket for personlig informasjon om meg med “Jeg forstår ikke om du har noen form for barn …” Så det er ikke noe spørsmål jeg føler Konflikter med å spørre om hva jeg krever og fortjener.

Jeg var ekstremt heldig som hørte forfattere Caitlin så vel som Kim snakke på en fungerende mødrelunsj. Ironisk nok tror jeg at jeg var den eneste personen der uten en “ekte jobb”, men det er ikke poenget mitt. De var smart kledd (ikke det typiske ordforrådet mitt, men alvorlig bedårende kjoler!) I tillegg til å snakke om det klissete nettet av temaer rundt arbeidende foreldre.

De fortalte oss under presentasjonen at deres aller første utkast til denne boken, skrevet etter å ha intervjuet mange arbeidsmødre med høy effekt, var en deprimerende collage av kvinner på randen. Det viser seg at det er mange feil, så vel som om du ber tilstrekkelige arbeidende mødre, vil du oppdage noen som har laget hver og en av dem. På et eller annet tidspunkt har vi alle gjort oss skyldige i å håndtere så godt, håndtering så vel som lite, i tillegg til å bli forstått som personen som uttaler alle gale ting. I det minste var det litt trøst. Schadenfreude er alltid, ja?

Etter å ha tatt på seg rosefargede briller i tillegg til å jobbe med en redaktør, oppdaget boken til en positiv, oppegående samling av leksjoner den vanskelige måten. Disse arbeidsmessige livene er nå organisert, så vel som gitt oss for å sikre at vi kan lage en ny gruppe feil, samt forhindre noen få av de typiske.

Her er noen av Kim så vel som Caitlins 100 grunner til at det er utmerket å være en fungerende mamma:
Arbeidende mødre …
5. Forstå at personlige liv betyr noe.
28. Delegat med respekt.
56. Hold ordet.
65. Sett Fjern forventningene.
80. Sjekket ut rommet.
82. Kjole for suksess.
99. Hold gode tilbud med sfærer i luften.

Ja. Ja. så vel som ja. Akkurat som en tidligere medarbeider fortalte meg nylig: “Du var utmerket da vi jobbet sammen, så vel som jeg forstår at du er enda mye bedre nå.” Vi kan alle kreve noen bekreftelsesmantraer, men Working-ME er fremdeles der inne. I tillegg til meg-som-tak-med-gal-gutter hele tiden er kirsebæret på toppen av sundae.

Buy pleased at Work, pleased at house on Amazon as well as throw us a few nickels.
Read much more about their work with the Girls’ guide at HappyatWorkHappyatHome.com.

—-
I got the book for totally free for going to their Yodeling Mamas lunch. I believe I likewise got a salad as well as bottle of water. though the talk was great, the monetary value was most likely not equal to the gas I utilized to drive to the event in Sunnyvale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *