52 Project, A Weekly Photo Challenge

Jeg møtte førstegangsmamma Lila på et arrangement i San Francisco, og hun fortalte meg at 52-prosjektet var det beste hun gjorde som en ny mamma.

Mottoet er “et portrett av barna mine, en gang i uken, hver uke, i (fyll ut året),” og selv om du kanskje tenker, aww man, skulle jeg ønske jeg startet dette i januar, vil jeg gjerne minne deg Den 52 ukers perioden utgjør et år. Vi begynner på skolen i september, babyene våre vender nye tall når bursdagene deres er, og vi betaler skatt i april. I dag er en like god dag som noen å omfavne en ny praksis.

Lilas barn Grayson er et år gammel, og hun identifiserte ett favorittbilde av ham hver uke for året. Prosjektet er “hostet” av Jodi, bloggeren bak praktiserende implicity, som har en liten lenke -widget på sine ukentlige artikler slik at andre deltakere kan dele sine ukentlige innlegg.

I dette innlegget om 52-prosjektet beskriver Jodi litt mer: det handler om å dokumentere barndommen, nyte de korte fasene og praktisere kunsten å ta portrett.

Portretter handler om emnet som tar sentrum, selv om de ikke trenger å være på forhånd. Det handler om å ramme inn bildet med vilje, fange nøyaktig de aspektene du ønsker å fange, i stedet for et øyeblikksbilde.

Relatert: Prosjekt 365, som ikke handler om barnet ditt, men om livet ditt og ditt synspunkt. Bonus: Det er apper som hjelper deg å huske å velge eller ta et bilde hver dag for å være ditt prosjekt 365 -bilde.

[Alle bilder levert av Lila fra LingeringDayDreams.com, alle rettigheter forbeholdt]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *