Hva du skal pakke i en veske: Den nødvendige mammas guide til å pakke hva du trenger

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Da jeg var liten, chokket jeg alltid bort biter av snacks samt godteri å spise på senere. Da de sultene kom og ringte, ønsket jeg å være forberedt, tenkte jeg. “Institusjonsvesken din er så tung, hva er i vesken din?” Mine gode venner ville spørre så vel som latter spøkefullt. Senere kan de alltid stole på meg for snacks, smertestillende, selvfølgelig smertestillende lotion og klassen. Jeg trodde alltid på å være forberedt.

Det insisterende kravet til forberedelse så vel som planlegging er fremdeles med meg mange år senere. Imidlertid er det ikke lenger med at jeg tar med godteri så vel som rester av snacks i en stor bakpakke. Det er mye mer som en stor håndveske. Jeg har erstattet godteriet for sunnere snacks også. Jeg pakker desinfiseringsmiddel, flaskevann, fruktbiter, samt har til og med blitt forstått å pakke en sandwich av og til. I dag kan bleier, våtservietter så vel som andre endrede forsyninger også oppdages i vesken min. (Det er på tide med tanke på at min prinsesse er nesten to). Å nøyaktig hvordan jeg hatet å gå ut med to poser.

Fotokilde: Fotofolia

Håndholdt kamera

En pålitelig håndholdt kam må alltid være på slep. Enten det er en CAM-telefon eller et poeng-og-skyte kamera, er det en god ide å alltid ha en med deg. Jeg liker oppløsningen av bildene på kameraet mitt kontra å bruke den kloke telefonen min, der oppløsningen alltid kan være tvilsom, så vel som lynet er “hit or Miss”. Du forstår bare aldri når et uforglemmelig øyeblikk blir opprettet.

Sanitizer

Som mamma er det nødvendig å være forberedt. Ved å holde vesken fylt, vil du være forberedt på mange ting som kan komme din vei. Mellom måltidene, en forsinkelse på metoden hjem, samt nøyaktig hvor mange ganger krever du å tørke av hender og desinfisere?

Relatert bipolar lidelse

Snacks

I tillegg vil du være mye bedre rustet til å takle fristelsene til kjøreturen gjennom hvis du har en godt pakket pose. Jeg oppgir ikke pakke alt, men jeg oppgir i det minste å pakke spesifikke gjenstander.

Og hva med å pakke vesken din for lange flyreiser så vel som bilturer? I disse dager er du heldig på mange flyselskaper hvis du får noe mye mer enn en drikke, så vel som noen nøtter eller kringler som en matbit. Sjansene dine er mye bedre hvis du reiser internasjonalt. Men hvis flyselskapet allerede leverer måltider, kan det hende du ikke får en matbit.

Så gjør deg selv så vel som din bit én (er) en tjeneste, så vel som å holde ting som snackbarer, flere våtservietter og alltid andre grunnleggende i vesken din. Min foretrukne “gå til mamma snack” er mandler. Noen få mandler som er satt i en luftfri sandwichbag, vil lagre godt i vesken. De er tilfredsstillende, lette vekt, så vel som de ikke krever å bli nedkjølt, noe som er egnet når du velger passende matprodukter du kan ta med deg. Du forstår aldri når du vil kreve dem. Å gjøre ting denne metoden vil bli kvitt bryet så vel som stress og angst som en person står overfor når du erkjenner at en ti minutters tur hjem, med tillegg av en omvei eller biler og lastebilulykke, har alt uventet omgjort til en en fryktet 2 timers pendling. Det er også et flott konsept å pakke kjeks for din “lille” også.

Andre personlige ting

Hold mamma nydelig så vel som sammen satt sammen av på samme måte som et håndholdt speil (slik som kan oppdages i en pulverkompakt), ansiktsservietter, leppeglans eller balsam, håndlotion, en hestehaleholder/hårpinner, truseforinger så vel som Andre feminine hygieneprodukter, bare i tilfelle.

Relaterte 8 velprøvde metoder Kollagen kan forbedre vinterens hud

Så når du sjekket ut denne artikkelen, må du tro om håndvesken din som en pålitelig verktøykasse eller førstehjelpssett av slags, i situasjon med nødhjelp. Målet ditt må være å eliminere, redusere så vel som å dominere alle typer potensielle uhell og/eller fallgruver som kan oppstå. Det må bestå av ting som rengjør, ting som desinfiserer, ting som forskjønner så vel som ting som tilfredsstiller. Derfor fortsetter en velfylt håndveske å være et av de aller beste tilbehørene som enhver type dame kan ha. Så nå vil jeg stille spørsmålet: “Hva er i håndvesken”?

Og … Hvis du er mindre enn 1 år gammel, må du ikke huske melken!

Link til dette innlegget: hva du skal pakke i en veske: den nødvendige mammaen ‘s guide til å pakke hva du trenger

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *