Peter Thomas Senese, forfatter så vel som skaperen av I Care Foundation siktet for kabelbedrageri

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

I 2012 ble Healthy Mommies Magazine oppsøkt av Peter Thomas Senese og ba om at vi hjelper til med PR for boken hans, og jaget syklonen, samt hans I Care Foundation. Han erklærte å være en barneadvokat så vel som hans mål var å hjelpe husholdninger som var ofre for verdensomspennende bortføring av barn, samt øke forståelsen av saken. Han virket oppriktig den gangen, så vi ble enige om å publisere et gjestepost for Senese. Vi er triste over å høre at 31. mars siktet FBI Senese for kabelbedrageri, som gir en maksimumsstraff på 30 års fengsel.

I sin gjestepost forklarte Senese at grunnlaget hans gjennomførte en forskningsstudie som resulterte i alarmerende statistikk om bortføring av barnes bortføring.

… En fersk forskningsstudie utført av den ikke-for-profit verdensomspennende barneavgangsforskningsstudie og opplysningstiftelse (I Care Foundation) peker på muligheten for at så mange som 200 000 til 225 000 barn som bor i Nord-Amerika vil bli internasjonalt kidnappet over den Neste tiår, så vel som utenkelig, forventes det bare at 10% av disse barna noen gang kommer hjem. I tillegg til at det ikke har noe å gjøre med antall forsøk på verdensomspennende foreldrenes bortføringer (IPCA), hvilke antall som forventes å overgå de faktiske verdensomspennende kidnappingene eksponentielt.

Peter Thomas Senese

Jeg bryr meg annonserer seg som en “selvfinansiert ideell organisasjon som er viet til å stoppe bortføring av barn og menneskehandel.” Tatt i betraktning at i det minste 2013 angivelig har senese bedratt foreldre hvis barn var ofre for over hele verden ved å feilaktig representere at han, som jobbet med rundt verdensressursene til I Care, kan redde barna sine så vel som tilbake til dem til USA i bytte for penger for hans påståtte redningsoperasjoner. Senese ble arrestert 31. mars 2015 i Brooklyn, New York.

Relatert Hvorfor husker foreldre ikke å huske spedbarnene sine i biler?

I følge en uttalelse fra FBI sa U.S. -advokat Preet Preet Bharara: “Som påstått, matet Peter Senese en pakke med løgner til bestemte foreldre ved å fortelle dem blant annet at han så vel som hans virksomhet kunne for en pris, for en pris, Finn i tillegg til å gjenopprette deres internasjonalt kidnappede barn. Faktisk kan han ikke gjøre noe slikt, men det hindret ham ikke fra angivelig kontinuerlig å nå ut til foreldrene for mye mer penger for å finansiere hans ikke-eksisterende redningsoppdrag. Denne typen påstått svindel som forhåndsvis på det spesielt utsatte, så vel som bestemt, er en topp bekymring for oss, så vel som vi vil jobbe for å sikre at de som dedikerer disse skandaløse forbrytelsene blir holdt til streng konto. ”

Healthy Mommies Magazine vil gjerne høre fra foreldre som har blitt utsatt for Senese så vel som hans I Care Foundation. Hvis du ble utført i noen form for metode, vil vi dele historien din med leserne våre. Du kan komme i kontakt med oss ​​ved å fylle ut vår kontakt med form, eller gi oss en kommentar på slutten av denne artikkelen.

Leksjonen her er hvis noen ber om penger foran tjenester som personen ikke kan stole på. Ikke gi noen individuelle penger før han eller hun har overholdt det som ble lovet. For mye mer info om Seneses arrestasjon så vel som anklagene, se den offisielle FBI-pressemeldingen Manhattan U.S. Attorney, samt FBI-assisterende direktør avslører anklager mot skaperen av ideell organisasjon for å ha bedratt foreldre til bortførte barn.

Link til dette innlegget: Peter Thomas Senese, forfatter samt skaper av I Care Foundation siktet for kabelbedrageri
Relatert nøyaktig hvordan du kan fortelle babyens kjønn på en ultralyd

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitringDele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *