De beste måltidene å ta med til nye foreldre

Da jeg var en gjenoppretting etter fødselen, ble alle matgaver ivrig surret opp. Noen av favorittmåltidene mine var de beste bare fordi de viste seg varme og jeg ikke trengte å gjøre en darn ting. Jeg kan huske den perfekt tidsbestemte stek-kyllingen fra omtrent ett år siden; Mammaen min hadde nettopp forlatt, og vi hadde ingen middagsplaner på noen måte da Nate dukket opp med mat. Velsigne ham.

Jeg husker tydelig den deilige brisket med spaghetti squash da Milo var et spedbarn for mye mer enn fem år siden. Jeanine sa bare at det ikke var noen ekte oppskrift. OMG, jeg har brukt så mange dager på kjøkkenet på å prøve å gjenskape det. Sukk…

Whitney fant dette fantastiske innlegget fra Annies spiser om hennes gjennomtenkte måltid for nye foreldre. Hun liker å lage en spesiell meksikansk fest med mange sunne innslag. Jeg elsker også etikettene hennes.

fest fra Annie’s Eats

Jeg har nylig laget et moms av Tyrkia chili (fra mamma 100 kokebok) og tok en beslutning om å fryse en flat gallon ziplock for en forventningsfull venn. For sidefat har jeg en versjon av måltidet med hjemmelaget mat og et alternativ som inkluderer Quickie-kjøpte varer, avhengig av hvor opptatt jeg er når jeg er kalt til vakt:

Stivelse: Enten hjemmelaget maismuffins eller et friskt brød med crusty brød

Grønn: Salatbar Fixins

Dessert: Min veldig spesielle sjokoladebrikke havregrynkaker eller et moms med brownie biter

Har du et måltid som du liker å forberede deg til rookie-foreldre hjemme med en ny Bambino? Den nerdete ingeniøren i meg vil standardisere.

+++
Jeg fikk en gratis kopi av Mommy 100 kokebok og har jobbet meg gjennom oppskriftene. Ganske bra så langt. Hvis du har en Kindle, kan du sjekke ut den gratis oppskriftsprøven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *