Guest Post: Choosy Moms Select Wipe Warmers

Som svar på en forventer god venn som ber om spedbarnsprodukt Tips, så vel som må-haves, sendte min gode venn Anna sammen med dette rådet om de betydelige fordelene i hennes tørkevarmer:

Da mitt barn Emma ble født, gråt hun konstant i flere dager … hun ville ikke spise. Vi var så stresset … og vi la merke til at hun var spesielt opprørt da vi endret henne. Vi prøvde alt, så vel som til slutt fikk Tørket Warmer. Det var et mirakel. Hun sluttet å gråte helt, begynte å sove med natten umiddelbart, så vel som reciterer alfabetet på 2 uker. Hun smilte til enhver tid, så vel som ville røre de varme klutene i glede. Hun spiste fulle måltider, så vel som hennes brutto motoriske ferdigheter var fantastisk (sitter på 1 måned). Alt på grunn av Tørket varmere. Jeg ville ikke engang drømme om å ha et barn uten en.

For Mira fikk vi 4 mer for å sikre at en person var i hvert rom. I tillegg til hun har snakket to språk i 4 måneder nå, så vel som hun ikke engang er et år. Vi eksperimenterte når så vel som sluttet å utnytte Tørkevarmeren – raskt opplevde vi ødeleggende resultater – gråt, total mangel på appetitt, brutto samt fint motorisk ferdighetsforsinkelse, mangel på å snakke – du heter det. Da holdt Mira bare den varme tørken, så vel som vårt strålende spedbarn var tilbake.

P.S. Du kan virkelig varme kluter som bruker dine egne balled-up-fister (gratis!) Så vel som om de er kalde, gni dem sammen (gratis!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *