Skriv et åpent brev

sikkert noen har vred deg de siste månedene, enten det er en privat som Lindsay Lohan eller en virksomhet som Sprint. Et åpent brev vil gjøre det mulig for deg å få raseriet ut i tillegg til å dele det med et bredere publikum. Når du bruker et åpent brev for å starte en dialog, er den aller beste delen at du må gå veldig først, så vel som å få det hele der ute, uavbrutt.

Hvis du leser dette nettstedet, har du mest sannsynlig søkt på et begrep som “6 måneder gamle aktiviteter”, “Dream Feed” eller “sykehuspakkeliste”, så jeg vil hoppe til den endelige tanken om at du er hormonelt ubalansert. Du har kanskje til og med søkt på “Hva faen ønsker min nyfødte fra meg klokka 03.00 hun bare spiste klokka 02.00.” Jeg forstår at det er det jeg skal google senere i kveld. Med all den galskapen som løper med forventet eller postpartum kropp, har du sikkert et åpent brev som må skrives. Krav for å varsle Shannen Doherty Hvorfor du bare ikke kan se på 90210 kjører lenger? Er du misfornøyd i Target’s Summertime Fashions? Vil du kommunisere innstillingen din på Windows for å bekjempe porter? Behandlet Continental Airlines deg stakkars bare en også mange ganger?

Her er min, rettet mot Mimi -barsel. Hvis du blogger din, kan du lime inn nettadressen her, så vi alle kan glede oss over! Hvem vil være målet for din vrede?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *