De fineste nyfødte fotograferingstipsene for nye mødre

Har du et fint kamera som sitter i hjørnet av skapet ditt? En bedårende nyfødt som du bare vil absorbere hver eneste detalj? Vel, sjekket ut så godt som du kan fange noen fantastiske øyeblikk av din bit babe på kort tid med våre praktiske nyfødte fotograferingstips fra #rookiemomsquads fotograferingsmamma Kelsey Smith

De fineste nyfødte fotograferingstipsene for nye mødre – oppdag nøyaktig hvordan du får mye bedre bilder av din nyfødte

Hvor skal jeg til og med begynne?

Så jeg må publisere denne åpenbare ansvarsfraskrivelsen. Ansett en ekspert hvis du bare tenker på en posert nyfødt fotograferingsøkt. Ikke prøv de vanvittige stillingene, nyfødt sikkerhet er alltid først. En utdannet ekspert nyfødt profesjonell fotograf vil være det beste alternativet hvis du bare tenker på en posert nyfødt økt. De kan få deg de utrolige bildene mens du holder babyens sikkerhet sin viktigste prioritet. Nå som det er ute av veien, la oss snakke om nøyaktig hvordan vi kan få mest mulig ut av de mellom øyeblikkene i det nyfødte livet.

Først på vår liste over tips om nyfødte fotografering, ta pusten. Fotografering er et utrolig vanskelig tema å lære, definitivt ikke et som bare kommer til folk flest over natten. Så gi deg litt nåde, så vel som å gjenkjenne jo lenger du holder på det, jo lettere vil det bli. Det er så mange ressurser til fingerspissene for å hjelpe deg med på reisen din, mange av dem gratis! Clickin Moms er en av de mest rimelige ressursene du kan investere i. Inspiser noen av klassene deres her :.

Sette scenen for nyfødt fotografering

Slå på kameraet! Nei, egentlig, dette er virkelig det aller første tipset. Livet, klesvask, retter, dagligvarer, samt sykepleierøkter hele natten kan ta opp 99% av tiden din som ny mamma. Å slå på kameraet i tillegg til å ta deg tid til å fotografere den nyfødte er halve slaget. ”

Ved siden av våre nyfødte fotograferingstips, slå av lysene. Alvor. Å ha lampene så vel som luftlys på vil gi noen kule fargestøp i bildene dine. Å bruke hjemmets naturlige lys vil definitivt bringe din livsstil nyfødte fotografering opp et hakk. Noen få av de vakreste nyfødte bildene er utelukkende opplyst av naturlig lys. Oppdag et vindu også! Vinduslys er noen av de mest nydelige så vel som enkle å skyte i lys det er! Belysning er hva som helst med fotografering, samt å overholde denne enkle teknikken, vil øyeblikkelig forbedre den høye kvaliteten på fotografiene dine.

Gå videre, grøft tutusen så vel som de større perlene enn livet til babyen din. Naturlige så vel som nøytrale onesies, Â enkle swaddles, eller mye bedre ennå, bare spedbarns ringer fremhever akkurat hvor helt liten så vel som verdifull din squish er i dette ekstremt øyeblikket. Jo enklere, jo bedre, etter min ærlige mening.

Har du en søvnmaskin? Spreng det! Har du ikke en? Slå på støvsugeren din i tillegg til å la den løpe i hjørnet. Kriv de varme (babyer som varmen!) I tillegg til å mate babyen din. Du bør ha en helt materiell kiddo på kort tid.

Hva du skal fange med din nyfødte fotografering

Ta tak i disse detaljene! Den tenåringste tærne, den flakey -huden, låret ruller, alt sammen! Nyfødte er bare denne biten for i dag, så fanger så mange av de små funksjonene du kan. Det er ikke noe søtere i denne verden enn nyfødte øyevipper, så pass på at du kommer nær!

Kom i skuddet også!
Finn det vinduslyset vi snakket om tidligere, kose like mye som din fantastiske nyfødte, i tillegg til at partneren din tar noen få skudd. Du føler kanskje ikke kamera forberedt etter bare å ha gitt fødsel, men du vil absolutt sette pris på disse bildene senere. Du krever også på bildene. Ungdommene dine fortjener å ha bilder av deg med seg, ikke bare av seg selv. Vær så snill, stol på meg på dette.

Sørg for å fange den fantastiske søsken kjærligheten.
Det er noe så verdifullt med at søsken faller inn som for aller første gang. La enorme søsken legge seg på sengen sin i tillegg til å nuzzle det nye søsken, bli høyt over seg, i tillegg til å skyte ned. Be din eldre kiddo berøre nese med babyen. Mye bedre ennå, hvis du vil få et bilde av dem som koser seg, men stort søsken ikke har det, be henne om å lukt babyen. Hun kommer så nært, det ser ut som om hun gir det mykeste av nuzzles. Du vil like denne fantastiske bitforbindelsen de lager!

Fang hverdagen også.
Bleieskiftet, den fjerde antrekkendringen av dagen etter en utblåsning, tubbies i de små nyfødte karene. Fotografer lurene så vel som tårene. Fang gjespene så vel som sykepleiermaratonene på sofaen. Det er så mange verdifulle detaljer som er verdt å dokumentere i denne sesongen av livet ditt.

Den siste delen av våre nyfødte fotograferingstips er mest sannsynlig den viktigste. Ikke bli frustrert når ting ikke går nettopp som du planla. feil er perFECT også. Noen få av mine mest foretrukne bilder av mine egne ungdommer er ikke de som vil vinne noen form for tekniske priser. De er bildene fulle av like vel som kaos. Du vet, alle tingene som husholdningene er.

Du kan også glede deg over

Sy en rask nyfødt hatt fra en t-skjorte

Hvordan få mest mulig ut av høstets husholdningsbildeøkter

8 -biters produkter som gjør en nyfødt foreldres liv enklere

Pin for senere -de fineste nyfødte fotograferingstipsene for nye mødre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *