Ikke alle godbiter er laget av sjokolade

for et par år siden, vi hadde en venns førskolealder for middag. Den andre ungen spurte: “Har du noen form for godbiter?” I tillegg til at Milo svarte: “Å ha deg her er en godbit for oss.” Dårlig ungdom ønsket nettopp dessert.

Selv om jeg liker midt på ettermiddagsbiten (e) med mørk sjokolade, tror jeg på ikke-matbiter som er morsomme for meg uten alle velsmakende kalorier. Akkurat her er noen få konsepter som ikke trenger at jeg rengjør tennene etter. Vennligst del noen av dine også!

Gå en kort sykkeltur. Enorme spedbarn kan reise med.

Hold en takknemlighetsjournal. Ingen tid til papir? Forsto du at det er en app for det? Jeg startet nettopp en på iPhone.

Squish play-doh. Du kan også gjøre noe mye mer modent som maleri eller keramikk, men jeg oppdager DOH mye lettere tilgjengelig.

Gi noen en kos.

Vær en ferierende for dagen. Har du ikke hele dagen? Bare se deg rundt i tillegg til å merke noe nytt.

Pust dypt. 5 inn så vel som 5 ut. Det er nesten meditasjon!

Ring en venn. Jeg liker de innsjekkingene på dagtid med mine muta på graviditetspermisjon.

Planlegg din neste mødre natt ute.

Nipp til litt urtete. Du vil absolutt ikke huske at du ønsket den sjokoladen.

Kjøp noe for deg. Dette kan være en kjole fra Anthropologie eller en lipgloss fra medisineringsbutikken. Jeg liker å søke på Hairclip Aisle på Target.

Kreditt der kredittscore forfaller:

Dagens notering ble påvirket av min venn, Marnie, som sendte meg en oppføring på 50 selvnørende konsepter som hun tilpasset fra en liste fra Boston Health and Wellness Coach, Christi Lehnerâ

Jeg skrev på samme måte en fantastisk bok som heter The Rookie Mom’s Handbook: 250 ting å lage med (og uten!) Babyen din; Den boken kan gi deg mange flere ideer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *