Bukkehornkløver så vel som amming; Fungerer det og er det trygt?

bukkehornkløver samt amming; Dette er mest sannsynlig to ord du vil høre side om side ofte under ammingsreisen. Mange mødre sliter med lav forsyning. Det kan være frustrerende å prøve å pleie et spedbarn eller pumpe en tilstrekkelig mengde når du ikke skaper nok. Bukkehornkløver har lenge blitt spionert som en naturlig metode for å øke melkeforsyningen. Bukkehornkløver er en urt som antas om en galaktagoge, noe som øker brystmelkproduksjonen. Det har blitt brukt i århundrer, selv om moderne studier skaper forskjellige resultater.

Hvis bukkehornkløver ikke støy som løsningen for deg, eller hvis du vil doble deg opp på metoder, kan du også prøve strømpumping!

Hva er bukkehornkløver?

Bukkehornkløver er en plante med små hvitaktige blomster så vel som de typiske miljøvennlige blader. Det skaper på samme måte små solbrune bukkehornkløverfrø i belgene.

Indisk så vel som orientalsk mat, i tillegg til kinesisk medisin, bruker alle bukkehornkløver. Smaken, når den tilsettes oppvasken, ligner lønnesirup. Interessant nok vil mødre som tar bukkehornkløver tilskudd på samme måte lukt av fantastisk sirup.

Snarere nylig har amerikanere begynt å innta det for sine mange helse- og velværefordeler. Bukkehornkløver kan øke testosteron, hjelpe til med å håndtere blodsukkeret hos diabetikere, så vel som er en galaktagoge.

Ammende mødre som tar bukkehornkløver piller eller drikker bukkehornkløver te ofte gjør det i håp om at det vil øke melkeforsyningen. Resultatene er blandet. Noen studier viser at dens funksjon i melkeproduksjon kan være mer mental enn fysisk.

Noen få mødre vil merke et løft nesten umiddelbart, i løpet av de første to til tre dagene, andre kan være nødt til å vente en uke eller to, så vel som fortsatt, noen ser aldri en økning. Du kan bruke bukkehornkløver til tilstrekkelig forsyningsnivå gjenopptas eller langsiktig.

Er bukkehornkløver risikofri når du ammer?

Bukkehornkløver er en risikofri forbindelse å ta inn mens du ammer. Når de bruker den til å smake kunstig lønnesirup, så vel som du kan oppdage det i mange kjøkken, er bukkehornkløver ganske ufarlig.

Imidlertid samhandler det med noen medisiner som insulin og antikoagulantia, så inspiser med legen din før du tar det i noen form for form. Ta bukkehornkløver med forsiktighet hvis du opplever fra astma eller diabetes.

Bukkehornkløver er i nøyaktig samme slekt som peanøtter, så bruk omsorg hvis du har en peanøttallergi eller har hatt tidligere ugunstige reaksjoner på peanøtter.

Mulige bivirkninger

Bukkehornkløver regimer inkluderer noen få bivirkninger. Noen mødre opplever tarmopprør. Bukkehornkløver har vært forbundet med diaré, urolig mage, samt kvalme hos ammende mødre. Disse sidevirkningene er kanskje ikke bare til stede i deg, men i spedbarnet ditt, da bukkehornkløver passerer med morsmelk.

Heldigvis, i de fleste tilfeller, gir en reduksjon i mengden bukkehornkløver eller total opphør tegnavlastning.

Bukkehornkløver så vel som amming; Krever jeg det?

Det kan være vanskelig å bestemme om du krever en galaktagoge. De fleste mødre antar at de krever bukkehornkløver når dette ikke alltid er tilfelle.

Hvis spedbarnet ditt tilfredsstiller vektmål satt av barnelegen din mens du bare ammer, er melkeforsyningen mest sannsynlig fin. Hvis spedbarnet ditt ikke går opp i vekt, bør du tilfredsstille med barnets lege eller ammingskonsulent.

Det er noen få teknikker så vel som faktorer som ikke er gode tegn på melkeforsyning. Ofte modifiserer forsyningsnivåer med hormonene dine i løpet av den månedlige syklusen.

Babyer kan også gå med sykluser, så vel som frekvensen og sykepleievarigheten antyder sjelden forsyning. De kan ha en vekstspurt eller bare oppleve en spesielt masete fase. Et spedbarn som ammer oftere, oppstyr ved brystet, eller ser ut til å drikke sakte, betyr ikke alltid at forsyningen din har falt.

Endelig er følelsen av brystene eller følelsen av et svikt, eller mangel på dem, på samme måte ikke store tegn på melkeforsyningsnivået.

Hvis du pumper i tillegg til at du ikke skaper nok, eller hvis legen din har foreslått å prøve å øke tilbudet ditt, kan du tenke på bukkehornkløver.

Hvordan bruke bukkehornkløver

Bukkehornkløver er tilgjengelig i kapsler, pulverisert form, frø eller som en te. Produktet du kjøper skal inneholde et doseringskart. I de fleste tilfeller, når du opplever et løft i melkeforsyningen, er det risikofritt å slutte å konsumere bukkehornkløver uten ugunstige effekter.

Det er finest å bruke bukkehornkløver i forbindelse med andre økende teknikker for forsyning. Dette inkluderer sykepleie ofte så vel som på forespørsel, reduserer utnyttelsen av smokker og/eller flasker, i tillegg til å legge til å pumpe enten rett etter spedbarnssykepleiere eller mellom fôringene. Fjerning av melk fra brystene signaliserer til kroppen din den trenger for å skape mer.

Start sakte med å ta bukkehornkløver og bruke metoder for boost boost. Det er enkelt å gå fra å ha så godt melk til å ha så godt mye. EngorgemenT kan komme tilbake hvis du overdriver det med brystmelk -produksjonsinnsatsen.

Beste merkevarer av bukkehornkløver

Du kan ta bukkehornkløver enten i den rene typen eller blandet med andre urter klassifisert som galaktagoger. Ammende mødre tar ofte bukkehornkløver i blandet form, men hvis du vil ha bukkehornkløver i den rene typen, har vi også gitt deg noen av disse valgene.

Ren bukkehornkløver

Ren bukkehornkløver markedsføres ofte mot den generelle befolkningen, og som kanskje ikke er rettet mot sykepleiermødre direkte.

Nutrigold Fenugreek Gold-Et topprangert, glutenfritt, GMO-fritt, organisk produkt opprettet i USA

Naturens metode bukkehornkløver – tilbys på de fleste supermarkeder så vel som fri for kunstige farger, smaker, så vel som konserveringsmidler.

Solaray organisk bukkehornkløver – organisk dyrket så vel som 100% vegetarianer, skapt uten fyllstoffer.

Bukkehornkløver blandinger for ammende mødre

Bukkehornkløver blandinger produseres normalt bare for sykepleiermødre. De inkluderer en rekke forsyninger som øker urter sammen med bukkehornkløver, så vel som til og med kan ha tillegg som probiotika.

Pink Stork True Milk – Denne blandingen inneholder bukkehornkløver i tillegg til velsignet tistelpulver, melkestistelekstrakt, geiter Rue -pulver, anisfrøpulver, samt fennikelfrøpulver. En kraftig blanding med noen få av de mest kjente galaktagogene.

Mamma forstår best, velsignet Thistle Herb samt bukkehornkløverfrø-en pared-down blanding som fungerer raskt.

Oppspring melkeflyt – En pulverisert drinkblanding med en blandet bærsmak som inneholder bukkehornkløver, gulrotfrø, rødbeter, anis, samt velsignet tistel. For kvinner, som har problemer med å svelge piller.

Bukkehornkløver så vel som ammende endelige hensyn

Hvis du velger bukkehornkløver er for deg, evaluerer nøye enhver type medisinerinteraksjoner og/eller allergier. Det er finest å diskutere å ta et bukkehornkløver med legen, barnelegen eller ammingskonsulenten før du starter.

Når du tar bukkehornkløver, kan du begynne med litt mengde i tillegg til å øke doseringen ekstremt sakte over programmet om noen dager til uker. Hvis du merker noen form for symptomer, kutt ned eller slutter å ta bukkehornkløver.

Med så mange utmerkede merker på markedet, er du sikker på å oppdage en som vil hjelpe deg med å gjøre sykepleierferden din i så vel som hyggelig!

Andre artikler du vil like:

Hindmilk så vel som foremilk ”¦ Er det en viktig forskjell?

Varm det opp mamma! [En rask guide] Til den aller beste flaskevarmeren for babyer!

Beste formel for gassete spedbarn [5 Begrensningsalternativer!]

Ta kontakt med Facebook -gruppen vår hvis du har noen form for kamp med amming! Vi er her for å hjelpe så vel som det er en hel stamme av mamas som har vært der du er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *