Mal din forventede mage for ferien

Da jeg så dette bildet av Caleys mage på bloggen hennes, lo jeg i tillegg til at hun ba henne om å forklare hva hun hadde gjort.

Hun skrev:

Etter å ha besøkt gresskarlappen for et par uker tilbake i tillegg til å ha en fullstendig fremmed kommentar om at jeg “bedre betaler for at gresskaret ble smuglet under [min] skjorte! Ha ha!” Jeg bestemte meg, hvorfor ikke? Jeg har sett at TLC er en spedbarnshistorie en Gajillion Times, så vel som de alltid gjør ting som magekast eller maler magen, i tillegg til at jeg ikke gjorde noe sånt med mitt aller første svangerskap. Jeg regnet med at det ville lage et bedårende bilde, i tillegg til å være noe morsomt å gjøre med smårollingen min.

Den sikreste malingen å bruke er en FDA-godkjent, vannbasert maling. Enhver type maling identifisert som “ansiktsmaling” skal fungere, så vel som du kan få dem på Target eller Walmart eller slikt. Eller du kan gå med en slags “profesjonell” maling, for eksempel denne. (Imidlertid er jeg ikke en profesjonell på maling, så ikke sitere meg på dette. Dette nettstedet har noen gode tips; som det står, bare siden en maling sier “ikke-giftig”, betyr ikke det at det er risikofritt For hud!) Eller du kan bare kjøpe et sett.

Hubbyen min la den oransje malingen rundt magen med en svamp, så vel som siden vi bare kjøpte den ene fargen (jeg hadde ikke tenkt å kjøpe en egen beholder med brune bare for litt del som stilken), jeg ga ham tillatelse å gjøre stammen så vel som linjene med vaskbare crayola -markører. Småbarnet mitt, derimot, ønsket absolutt ingenting å gjøre med vår jobb, så vel som buset seg ved å komme inn på ting mens begge foreldrene hans var opptatt. Så mye for binding over husholdningens håndverkstid, ikke sant?

Jeg vasket malingen av like etter å ha tatt et bilde, men svake Crayola-linjer ble værende i en dag eller så, bare for å minne meg på nøyaktig hvor gresskar-esque magen min virkelig er.

Takk, Caley! I tillegg til å gratulere med å ende opp med å være firetall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *