Graviditetsguide – The Real Deal

En gang i tiden hadde jeg en jobb som kopiredaktør, og jeg varte i omtrent seks uker. Fra min første dag følte jeg at det ikke var den ideelle jobben for meg, og jeg gråt på telefonen til min forrige sjef. Jeg tvang meg til å bli seks uker, og så ga jeg min to ukers varsel.

Det var en lys side av denne jobben ”“ Kontorkameraten min. Erika Lenkert var morsom, smart og trygg på akkurat slik du vil at en eldre søster skal være. Hun hadde en glamorøs arbeidshistorie, etter å ha skrevet for InStyle, assorterte reiseguider og blanke San Francisco -magasiner, og et glamorøst sosialt liv, fullpakket med datoer, hvitvinlandsutflukter med kjærester, og inviterer til hoftearrangementer. Og hun likte meg. Hun fortalte at hun var min primære fan. Jeg følte meg beæret.

Vi mistet kontakten like etter at jeg forlot den jobben, så det var et kortvarig vennskap, men jeg var begeistret for å få en e-post her om dagen og kunngjorde en ny bok “The Real Deal Guide to Graviditet” av Erika Lenkert.

Hele boka er i Erikas stemme mens hun fyller leseren på alle de avgjørende tingene en gravid kvinne trenger å vite, og legger til en smule av sine egne opplevelser og jordnære perspektiver.

Siden jeg ikke er gravid, vil jeg innrømme at jeg bare kunne få meg til å lese omtrent halvparten av boka og deretter hoppe rundt. Kjærlighet som hun foreslår å reise. (Kan ikke dvele ved det fordi for meg å reise idealet nå inkluderer en 50% potte trent tre år gammel og en åtte måneder gammel som ikke sover gjennom natten.) Jeg er imidlertid takknemlig for at jeg ikke savnet Ute på side 226, der Erika gir oss den virkelige avtalen:

De første seks månedene er veldig vanskelig. Kvinner som er født for å være mammaer vil være uenige, men de av oss som har gledet seg over å være selvtillitede herskere av våre egne domener og definerte oss gjennom profesjonelle eller sosiale prestasjoner, kan prestasjonene be om å variere.

”¦ I forbindelse med øyeblikk av foreldrenes herlighet er den nådeløse og altoppslukende oppgaven med å navigere i New Parenthood, ta vare på en nyfødt og innse at du og dine ønsker ikke lenger er de første prioriteringene i ditt eget liv.

Jeg elsker å høre andre kvinner stave dette ut for snart-å-være-mamas.

Siden Erika gikk gjennom nytt morskap litt etter at jeg gjorde det, fikk dette til å ønske at jeg kunne ha gitt mitt tidligere idol en stor klem tilbake da hun var en smushy-bellied, tårevåt, melkeknusende, postpartum rot. Jeg ville ha tatt henne og datteren ut for varm sjokolade og pedikyr. Jeg ville forsikret henne om at hun ville komme tilbake til den selvsikre, sterke, kreative kvinnen hun var da vi delte et kontor. Men tilsynelatende skjedde det allerede, med tanke på at hun trenger å ha spratt tilbake i Buy for å skrive en bok om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *