Happy # BMHW20! Del vår nye ressursguide for afroamerikanske mødre

Black Maternal Health Week er 11-17 april, og LA Best Babies Network feirer ved å frigjøre en ressursguide for afroamerikanske mødre og moms-to-be.

Lansert av Black Mamas Matter Alliansen, trekker uken oppmerksomhet på behovet for å forbedre graviditeten og fødselen for fullefødte. Årets tema er “Centering Black Mamas: det beste å leve og trives.”

Med nyere nyheter om hvordan Coronavirus er å engulfere svarte samfunn, er det klart at krisen til rasisme og rasehelseforskjeller er sin egen helsepersonell nødsituasjon.

Vår ressursguide er absolutt ingen panacea, men vi håper det vil gjøre det lettere for afroamerikanske kvinner i L.A. fylke for å finne støtte før, under og etter graviditet. Det inkluderer samfunnskataloger, støttegrupper, doula og hjembesøktjenester, og deler om amming, farskap og familieplanlegging – pluss en liste over nyttige apper og sosiale medier ressurser på slutten. Last ned guiden her og vennligst del den vidt og bredt!

For en god rundown av svarte mors helsevekser – i L.A. County og Nationwide – se blackinfantsandfamilies.org/bmhw2020 og følg # BMHW20 på Twitter og Instagram.

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *