Utdannet rookie -barna våre

I dag starter babyene som inspirerte dette nettstedet til offentlig barnehage. Hellig makaroni og ost.

Et øyeblikk av refleksjon i dag.

Etter hvert som Julian og Holden har vokst, har vi vokst nettstedet og lagt til aktiviteter for småbarn, deretter førskolebarn. Men hva nå?

Mens Heather og jeg sliter med å balansere vår dedikasjon til å støtte ekte rookie-mødre med vårt selvsentrerte ønske om å blogge autentisk og arkivere våre egne virkelige liv, argumenterer vi ofte for hvordan leserne våre kan reagere på det vi skriver. Ferske nye mødre, vi frykter, vil ikke være i stand til å forholde seg til historier om skolegang og fotballøvelse.

På baksiden, hvis vi holder oss til sykepleier -bh og barselskap, tilbyr vi ingenting til våre jevnaldrende som vi kom inn i morsrollen i midten av 2000 -tallet. Selvfølgelig gjør noen av dem det igjen, men de er ingen rookies. (Selv om vi ikke er alle rookies?)

Julian Swinging, samme uke som dette nettstedet ble lansert.

Julian i samme sving, forrige uke.

Så hva tror du? Nybegynner mødre, gleder du deg over å lese om de store barna våre eller glasset øynene når vi snakker om dem? RSS -abonnenter, vi håper du vil klikke gjennom i dag og veie inn. Hvor gamle er barna dine? Hvor lenge har du lest Rookie Moms?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *