Deilig sunn popcorn -oppskrift på filmkvelder

Hva ville en husholdningsfilmkveld være uten popcorn? Denne snacks hele tiden kan ikke skilles fra glede av å se på en film-det være seg på kino eller hjemme. I dag har vi en interessant sunn popcorn -oppskrift for deg (vel, så interessant som en sunn popcorn -oppskrift kan være, men den er deilig) gjør denne rosmarin popcorn for husholdningen din å glede deg over neste gang du setter deg sammen, så vel som å ønske deg Server dem en morsom matbit du kan føle deg bra med.

Deilig rosmarin sunn popcorn oppskrift på filmkvelder

Er popcorn sunn?

La oss snakke litt om popcorn, før vi kommer til Herb Garlic Parmesan Popcorn -oppskriften om popcorn, så vel som om det virkelig er et flott så vel som sunt snack -alternativ.

Popcorn er virkelig en fullkornsmat som er lite i kalorier så vel som høyt fiber. En kopp vanlig popcorn har omtrent 30 kalorier samt 1,2 gram fiber. (Selv om det med 6 gram karbohydrater per kopp ikke er en diabetisk vennlig matbit).

Men det det virkelig kommer ned på er nøyaktig hvordan popcornet er forberedt så vel som kledd. Jeg tenker ikke på noen type type ferdigpakket mikrobølgeovn popcorn som sunn.

Først av alt er mettet fett så vel som syntetiske smaker i innholdet et stort nei-nei, så vel som for det andre mikrobølgeovnelige popcornposer er foret med en film som forventes å være motstandsdyktig mot olje så vel som fuktighet. Disse foringene inkluderer PFC -er (perfluorerte kjemikalier) som er oppdaget å være skadelige.

Deres toksiske virkninger kan forårsake svulster så vel som spesifikke kreft. Videre er de ikke-nedbrytbare, så vel som av den grunn holder seg i atmosfæren vedvarende.

Kan vi alle bare være enige om at mikrobølgeovn -popcornposer absolutt ikke er metoden for å ha en sunn popcorn -snack? Så la oss se på andre, mye bedre valg å popcorn.

Hvordan forberede sunn popcorn

Først vil du begynne med gode kjerner. Ikke-GMO, organiske kjerner er mitt topp valg.

Ovnsplate

En metode som alle kan lage sunn popcorn hjemme, er på komfyren med bare en stor tungbunnet gryte med et passende lokk. Begynn med å varme opp en høy røyk-punktolje (jeg foreslår kokosnøttolje).

Bruk 1 ss olje per 1/4 kopp kjerner. Sted 3 kjerner med popcorn i sentrum, samt lukk lokket.

Når disse aller første kjernene begynner å sprite, er oljen varm nok. Tilsett de oppholdskjernene, lukk lokket i tillegg til å riste gryten for å belegge alle kjernene med olje.

Vipp lokket bare litt for å la alle typer tungt dampferie slik at det ikke gjør popcorn soggy. Fortsett å riste potten noen ganger så vel som hvert 20. sekund når kjernene begynner å dukke opp.

Når poppingen bremser ned, slå av varmen. Hold lokket på et øyeblikk lenger opp til poppingen stopper, og eliminerer deretter lokket i tillegg til å fortsette å kappe i tillegg til å krydre popcornet etter din smak.

Papirpose
Hvis hele denne komfyren Popcorn Action er litt inkludert for deg, kan du fremdeles lage hands-off mikrobølgeovn popcorn i en sunnere metode med en brun papirpose.

Tilsett omtrent 1/3 kopp kjerner i en mellomstor papirpose. Brett toppen over 2-3 ganger for å holde alle kjerner så vel som spratt mais inni.

Legg posen sidelengs i mikrobølgeovnen din, i tillegg til at den i 5 minutter på høyt. Det vil ikke ta så lang tid, så ikke gå bort.

Lytt grundig til poppingen. Når den bremser ned til mindre enn en pop per den andre svingen av mikrobølgeovnen øyeblikkelig for å forhindre at vi brenner popcornet.

Popcorn -apparater

Og hvis husholdningen din liker popcorn så mye som min så vel som spiser noen i det minste med jevne mellomrom, er det verdt å se på å investere i et popcorn som lager lite apparat.

Det er forskjellige valg fra komfyrtoppgryter med håndtrønn (slik at du ikke trenger å riste diskutert ovenfor), for å lufte poppers som ikke trenger noen form for olje eller utenfor varm kilde for å lage popcorn, så vel som til og med mikrobølgeovn Poppers som overtar funksjonen til en papirpose, så vel som kan brukes så vel som igjen.

Les mye mer om de aller beste popcorn -popperne her.

Hvordan lage rosmarin parmesan popcorn

For å få denne sunne salte ostete popcornet til å begynne med å sprite en halv kopp popcornkjerner, hvilken som helst type av de ovennevnte måtene. Avhengig av merkevaren så vel som type kjerner som burde produsere omtrent 10-14 kopper poppet popcorn.

Legg popcornet i en ekstremt stor skål sammen med fin revet parmesanost. Deretter gjør urtinfusjonen.

For å få en virkelig ensartet rosmarinsmak på popcornet, tilfører vi smøret (eller olivenoljen) som går på toppen av de poppede kjernene. Chilly infusjoner tar lang tid, så vi lager en varm infusjon i stedet ved å varme opp smøret så vel som rosmarin sammen med hvitløk i bare en kort stund.

Ved å bruke varme trekker du raskt ut de viktige oljene fra rosmarin, samt tilfører det til smøret. Jeg liker også å tilsette saltet på dette tidspunktet for å løse det opp og distribuereDet mye jevnere over popcornet.

Drypp det urteinfuserte smøret over popcorn-parmesanblandingen i tillegg til å kaste for å belegge alt. Tilsett litt svart pepper så vel som mye mer havsalt etter smak.

Urtepopcornvariasjoner
Rosemary of Program er ikke den eneste urten du kan bruke for å lage en popcorn urtinfusjon. Bli påvirket av kjøkkenområdet urter i hagen din, eller vær nyskapende med alle typer tørre urter du har i smaksskapet ditt.

Her er noen urter som jeg tror vil gjøre fantastisk popcorn -krydder:

Timian

Gressløk

Basilikum

Og hvis fantastisk popcorn er mye mer tingene dine, inspiser ut denne sunne hjemmelagde karamellpopcornoppskriften.

Rosemary sunn popcornoppskrift

4 ss smør eller olivenolje

1 kvist fersk rosmarin, hakket

1 hvitløksfedd, hakket eller presset

1/2 ts havsalt (eller etter smak)

Poppet mais fra 1/2 kopp kjerner (ca. 10-12 kopper)

1/3 kopp fin revet parmesanost

svart pepper

For å lage urteinfusjonen, tilsett smøret (eller olivenoljen) til litt kjele sammen med den hakkede rosmarinen, hvitløken, samt havsalt.

Når smøret er smeltet, la blandingen småkoke i ett 2 minutter til, og ta deretter kasserollen av varmen.

Tilsett den poppede maisen så vel som parmesanost i en ekstremt stor bolle. Drypp rosmarin -tilførte smør på toppen av popcornet i tillegg til å kaste det godt å kombinere.

Krydre med svart pepper så vel som mye mer salt, om ønskelig.

om forfatteren

Du kan også glede deg over:

Utrolig kornbar oppskrift å lage med dine bit.

20 ekstremt velsmakende umiddelbare potpastaoppskrifter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *