Beste sykepleier -BH -er for nye mødre: De 5 stilene du trenger å eie!

Sykepleier BH er en mammakarderobe -stift. Det gjør amming enklere, forsyner deg med avgjørende støtte, og kan gjøre de første ukene dine med en ny baby litt mye mer behagelig og avslappende. Det kan være vanskelig å finne de beste sykepleier -bhene, men heldigvis akkurat som hverdags -bh, kommer sykepleier -BH -er i en rekke stiler og kan til og med fungere som en mammaph før du føder. Med alt det nye morsrollen bringer videre, kan du i det minste stole på støtten fra barsel -bh!

Sykepleie BH versus barsel BH: Hva er forskjellen?

Sykepleier BH

En sykepleier -BH er faktisk forskjellig fra en hverdagsbh fordi den kan brukes mens du fôrer. For eksempel har sykepleier-BH-er enten innebygde klipp som lar deg trekke koppen ned, eller er opprettet for å gjøre koppene enkle å trekke til side med en V-front for behagelig amming.

Barselskap

Mødre -bh bæres før babyen kommer. Heldigvis, akkurat som resten av barselgarderoben din, tar barselbh i betraktning din skiftende kropp og gir ekstra støtte og komfort.

Shopping for sykepleier BH

Hvor mye

Å finne den beste sykepleier -BH for kroppen din kan være overveldende. For det første, hvor mye trenger du? Det generelle forslaget er å ha to for daglig slitasje. Personlig synes jeg dette tallet er litt lavt. Det kan være lurt å få det dobbelte av dette beløpet. Dette vil etterlate deg fire daglige bh og to sovende bh. Jeg sier ja til mye mer bh, og nei til mye mer klesvask!

Størrelse

Størrelsen din vil endre postpartum. Derfor er det en god idé å få et par bh i en større størrelse og et par i normal størrelse. Dette vil gi deg et utvalg for å finne det som er mye behagelig. Ikke vær livredd for å prøve et par forskjellige stiler, da dette også kan påvirke størrelsen.

Må ha

Stil: Finn en stil du elsker som passer inn i garderoben din

Komfort: Du vil sannsynligvis bruke en sykepleier BH 24/7, og å være behagelig er en prioritet

Støtte: Du vil bli holdt på plass, men unngå å føle deg begrenset

Dekning: God dekning indikerer at BH ikke svelger brystene dine eller forårsaker søl over søl

EASE: Du vil ha stropper og spenner som du kan håndtere med den ene hånden og ikke trenger fikling eller justering gjennom dagen.

Beste sykepleier -BH -er

Vi organiserte denne listen etter stil, noe som gjorde det enkelt for deg å handle basert på dine behov og å referere til senere når babyen er født, og du finner ut hva som fungerer best for deg.

T-skjorte BH

En t-skjorte-bh vil bli en gould i garderoben din, da de kan brukes hver dag og under nesten hva som helst. Et kjempefint avgrenset gratis alternativ er den slektte modige Marvella -barsel og sykepleier BH fordi bredbåndet eliminerer behovet for en underwire mens koppene gir rikelig med støtte. Klikk her for å sjekke dem ut.

Sportsbh

Å ha en flott sportsbh i garderoben din er en nødvendighet for travle mødre. Du vil ha noe som er støttende og funksjonelt.

Gabriela, fra vår rookie mamma -tropp, prøvde ut Caden Shae Maternity Nursing Sports BH, som er den største BH for enhver aktiv mor. Det pustende materialet og justerbare stroppene gir største komfort. Støtten fra denne BH er best og gir den nødvendige støtten uten den upraktiske følelsen av underkjørte BH -er. Den forskjellige stilen til BH -er gir hver mamma muligheten til å velge BH som best passer deres behov. Sjekk det her!

Ta også en titt på vår komplette guide til sportssykepleie -BH -er her!

Sexy sykepleier BH

Sykepleie indikerer ikke å ofre personlig stil. Se etter mye mer sexy eller kledd bh med blonder eller en pen farge for å bidra til å legge noe av personligheten din i den nye garderoben din. Et grunnleggende alternativ er de kjærlige øyeblikkene ved å lede Lady Lace BH. Du vil elske denne fulle blonder -bh som brukes i flere farger. Sjekk gjeldende priser her.

Håndfri sykepleier BH

A Hands Gratis sykepleier BRAs design fungerer bra med en brystpumpe. Denne bhen glipper normalt opp fronten, har et hull i hver kopp for brystpumpen, og hjelper til med å opprettholde riktig sug under en pumpesession. Den grunnleggende ønsker DLite BH er et flott alternativ med avtagbare stropper og et borrelås bakpanel for ekstra sikkerhet, komfort og justering av størrelsen. Sjekk gjeldende priser her.

Sykepleier BH for leggetid

Amming er en 24/7 oppgave, noe som gjør en fantastisk sykepleier -bh viktig for søvn. Det beste alternativet er en trådløs sømløs BH med fullt sammenleggbare kopper og avtagbare puter. De er enkle å konvertere for amming, og det tøyelige materialet kompenserer for din rekkevidde. En søvn -BH som leverer alt det ovennevnte er Ilovesia full bust sykepleier -BH. For ikke å nevne, det kommer i flere farger og kan være en solid barsel -bh før babyen blir født. Sjekk gjeldende priser her.

Bonus: sensorisk sykepleier BH

Den nyeste inkluderingen på listen vår er denne nye stilen fra Seraphine Maternity. Det er en behagelig bh -bh -bh -bh som bruker en sensorisk trykk med høy kontrast. Vi elsker jegTs komfortable store justerbare stropper og full dekning Modesty sykepleierpanel, noe som gjør det til et must etter vår mening.

Har du mange flere spørsmål om amming eller å være en ny mamma? Legg igjen et spørsmål i kommentarene eller still et spørsmål i Rookie Mommies Facebook -gruppen.

Du kan også glede deg over:

Sykepleieraversjon [Mulig utløsere og hvordan du takler]

Beste sykepleieromslag + 3 andre måter å bruke dem på

7 Utrolig flotte alternativer for en sykepleier sportsbh (pluss, en som er forferdelig)

PIN for senere – Beste sykepleier -BH -er for nye mødre: Topp 5 stiler og alternativer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *