Den beste reisestolen – bærbare høystoler for når du er på farten!

Vi har alle vært der: Dinnertime baby sjongler. Du prøver å spise med den ene hånden mens du spretter babyen din på kneet med den andre, alt mens de kommer inn i alt på bordet bortsett fra deres egen mat. Det er her en bærbar barnestol er nyttig. Enten du bruker den til å spise middag hjemme hos en babyfri venn eller til en familieferie over hele verden, er en barnestol du enkelt kan reise med flott å ha på hånden (og på babyregisteret ditt). Vår #rookiemomsquad Travel Mama, Nia Chauvin, er her for å hjelpe deg med å bestemme den beste reisestolen som er ideell for familien og dine behov.

Før du forplikter deg til en, må du finne ut hva du stort sett vil bruke det til, så sjekk ut hva som er der ute. Nedenfor vil vi undersøke dine reiselivsbehov og deretter gi deg noen gode alternativer som passer perfekt til familien din.

Den beste reisestolen – bærbare høystoler for når du er på farten!

Vurder hvordan du vil bruke det:

La oss fylle ut Match.com -søknaden din for å finne ut hvilken barnestol familien din er mye kompatibel med, skal vi?

Er du en homebody som går til en og annen piknik i parken? Prøver du å finne noe å ta med til foreldrenes hus når du velger middag? Er du utendørs og prøver å finne en god barnestol for camping? Eller kanskje en jet-setter som trenger å pakke kompakt og lys?

Uansett hva du er og hva du trenger, er det absolutt en reiseliv for deg. Heldigvis er mange av disse setene allsidige og kan brukes i en rekke innstillinger. Men selv om du trenger mye mer enn en, er de heldigvis alle rimelige.

Så uten i tillegg Ado, her er setene jeg anbefaler.

Flotte bærbare høystoler for enhver anledning

Den beste reiselivet for campingfamilien

Å sitte rundt et piknikbord med familien indikerer den søte sommeren. Med en baby i blandingen gjør det livet mye enklere hvis de har sin egen stol å slappe av mens du griller og spiser. Det er to lignende stoler som er ganske best for denne anledningen: Baby Delight velger meg stol og CIAO Baby Chair. De er vanligvis campingstoler for babyer, men i barnestolform, og kan brukes inne i et spisebord i tillegg til utendørs omgivelser.

Baby Delight Sent Me Chair

Hva er fordelen som denne stolen har over CIAO -babyen? Det kommer med en paraply for å skygge babyen din fra solen. CIAO Baby -paraplyen selges separat og koster omtrent halvparten av prisen på stolen ”” Yikes! Baby Delight kan også skryte av at det er i et stort utvalg av aldre, fra spedbarn helt til et lite barn (under 75 pund). Sjekk gjeldende priser her!

Ciao baby

CIAO Baby fordel? På 32 tommer høy (i motsetning til 25 tommer i Opt for Me -stolen,) er CIAO -babyen høyere. Det er ikke så mye, men 7 tommer kan utgjøre forskjellen mellom å være under piknikbordet og kunne se over det. Sjekk gjeldende priser her!

Den beste reisestolen for sommerpiknikfamilien

Pop n sit

Dette setet er så allsidig og kan brukes på en rekke måter. Det er også en campingstol, men veldig lav til bakken, noe som gjør det best for en sommerpiknik eller en strandutflukt. Det er allsidig fordi det også kan brukes som barnestol, da det kommer med stropper som fester seg til en vanlig spisestuelestol.

Vi brukte denne ofte over sommeren. Vi fant oss selv å spise på piknikteppet vårt, og det var alltid et mareritt som matet vår 1 år gamle gutt fordi han løp rundt og blandet skitt i maten. Så da vi fant dette setet og begynte å bruke det under piknikene våre, var det en spillbytter. Sjekk gjeldende priser her!

Den beste reisestolen for jet-setting-familien

Det lille setet mitt

Har jeg lov til å spille favoritter? I så fall, her er det.

Reiselys er vår primære prioritet når du prøver å finne babyprodukter som skal brukes på farten. Det lille setet mitt består av en langvarig klut og en spenne, og holder den lett, kompakt og trygg. Dette produktet er lite, men åh er det mektig. Den stropper den lille på mye sete, og kommer også med bære stropper, slik at den lille ikke kan krangle ut. Jeg anbefaler denne på det sterkeste hvis du reiser hvor som helst langt hjemmefra og ikke med bil. Mellom vekten og kofferten det tar opp, er det ren perfeksjon for foreldre på farten og prøver å finne en barnestol. Sjekk gjeldende priser her!

Den beste reisestolen til søndagsmiddagen hjemme hos bestemor

Fjellbuggy pod utklipp på barnestol

Disse er populære, men de er ikke syltetøyet mitt når det gjelder den beste reiselivet. De er babyseter som klipper på et bordoverheng. Det fine med disse er at de er lette (2,2 pund) og kan ligge flatt nok til å oppbevare i en skuff. Ulempen er at de ikke passer til hvert bord, så de er ikke helt pålitelige som de andre. Mange foreldre liker å bringe disse til restauranter også for å gi babyen et tettsete enn vanlig hvileAurant barnestol gir. Sjekk gjeldende priser her!

om forfatteren

Du kan også glede deg over:

Det beste reisebilsetet for 2018 [Topp 7 valg]

3 ting hver mamma trenger å vite før du reiser med barn

En tilfredsstillende side -spillejobb for mødre – leie babyutstyr til reisende familier

Ja, verdensreiser er bedre når du reiser med en smårolling

Pin for senere – den beste reiselivsstol – bærbare høystoler for når du er på farten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *