4 måneder gammel søvnrutine [tips fra en søvnekspert]

Vi er glade for å presentere en gjest som publiserer fra vår foretrukne SleepyTime -ekspert, Nicole fra Babysleepsite. I dag deler hun nøyaktig hvordan du kan hjelpe deg med din 4 måneder gamle søvnplan.

4 måneder gammel søvnplan

[Tips fra en søvnekspert]

BREAKINGSPUNKTEN!

Du forstår det punktet du når under foreldreskap der du bare tror for deg selv, “dette er det” “Jeg kan ikke ta det lenger!” Jeg tror alle av oss har minst noen få av dem under programmet for å øke barn. Imidlertid har jeg oppdaget i mine år med søvnkonsulent at mange foreldre når det punktet når spedbarnene deres er rundt fire måneder gamle.

Hvorfor? Siden spedbarnet ditt er fire måneder gammelt, er den nyfødte fasen ferdig. Adrenalinet ditt er borte. I tillegg til at søvnmangel begynner å ta igjen deg.

Ikke rart at dette er tiden da mange foreldre begynner å prøve å brette sammen en rutine på dagtid for babyene sine. De er bestemt for noen bestilling av orden om dagen!

Hvis dette virker som deg, så fortsett å lese- jeg deler tips om nøyaktig hvordan du kan få ditt 4- til 6-måneders gamle spedbarnspising, så vel som å sove mer forutsigbart i løpet av dagen (som igjen kan kjøpe deg litt mye- trengte tid!) Tross alt fortjener du litt tid til å planlegge babyens klasser eller tilbringe tid med ektefellen din.

Er ditt 4-6 måneder gamle spedbarn forberedt på en plan?

Kort svar: Kanskje. Alle spedbarn etablerer seg i forskjellige priser, og det er grunnen til at noen vil krype etter 6 måneder så vel som andre ikke før 11 måneder. De fleste 6 måneder gamle spedbarn er forberedt på en dagsplan; Imidlertid er det litt iffier med 4-5 måneder gamle babyer. Det 4-5 måneder gamle spedbarnet ditt kan være forberedt på en klokkebasert rutine hvis …

Spedbarnet har allerede vært med 4-måneders søvnregresjon.

Spedbarnet ditt kan gå omtrent 2,5 timer mellom fôring på dagtid.

Baby kan komfortabelt holde seg våken i omtrent 2 timer mellom lur.

Spedbarnet ditt er ikke altfor følsomt for små svingninger i våken tid. Sensitive spedbarn som endte opp med å bli overtrådt raskt, kan kreve å vente til det er bedre til 6 måneder for en forutsigbar plan på dagtid.

Når spedbarnet ditt er omtrent 6 måneder gammelt, vil han eller hun mest sannsynlig være forberedt på en klokkebasert plan, selv om ikke alle klarer seg bra med stive tidsplaner.

Hvordan få din 4-6 måneder gamle spedbarnsnapping i tillegg til å spise på en timeplan

Den fineste metoden for å legge til forutsigbarhet så vel som struktur til din yngre babyens dag er å overholde mer rutine enn en plan. Rutinen din kan være noe som den typiske spisespill-søvn eller noe unikt du produserer for din unike baby. Forutsigbarhet hjelper ikke bare at du planlegger dagen din; Det kan på samme måte hjelpe noen babyer, spesielt spedbarn med sakte å tilpasse seg og føle seg sikrere og sove bedre.

Når spedbarnet ditt eldes, kan spedbarnet ditt være forberedt på en tidsplan. En fantastisk metode for å begynne å bygge denne typen rutine er å bruke faste punkter. Du kan se en prøve på 5 måneders rutine her, hvis du vil ha et konsept av hvordan gode faste poeng ser ut.

Begynn med å vekke spedbarnet ditt innenfor nøyaktig samme 30-minutters vindu hver dag (siden tidspunktet for babyens morgenvåkning setter tidspunktet for resten av dagen). Derfra, arbeid for å sikre at morgennøya oppstår i nøyaktig samme 30-minutters vindu hver dag.

Når tiden går, fortsett å legge inn lur så vel som måltider som faste peker frem til du opererer på en hverdags tidsplan. Vær forberedt på å ha noen ebber så vel som strømmer, så vel som det kan ta flere uker å komme dit.

Noen flere spedbarnsordrende tips

Jeg kan ikke pakke sammen denne publiseringen uten å påpeke noen flere viktige ordrefakta:

Babyens søvn trenger Trump timeplanen. Selv den aller beste rutinen vil ikke fungere hvis det ikke gjør det mulig for spedbarnet ditt tilstrekkelig lur, eller hvis det krever så godt mye våken tid mellom lur. Begynn alltid med babyens unike sovevaner så vel som mønstre, samt utvikle rutinen din rundt dem.

“Planlegg busters” som søvnregresjoner, sykdom, tenner, ferier osv. Har en tendens til å skade søvnplaner. Dette er normalt, så vær forberedt på å rulle med problemer som disse; Du kan vanligvis komme tilbake på banen i løpet av omtrent en uke.

Ikke unnlate å huske å utvikle allsidighet i timeplanen din! Du kommer til å ønske å komme deg ut av hjemmet noen ganger, i tillegg til mange av rookie moms -aktivitetene! Det er et flott konsept å holde seg med rutinen din mesteparten av tiden, men muliggjør deg selv (og babyen din) noen “flex” -dager der du kan glede deg over en lekedato, ta kaffe med en venn eller ta turen til treningsstudioet.

En siste påminnelse er at alle spedbarn er unike, så selv om kompisen din med nøyaktig samme alder spedbarn har en “perfekt” plan, kan det hende at spedbarnet ditt heller ikke er klart. Spedbarn “jobber” med forskjellige ferdigheter så vel som utviklingsmilepæler i forskjellige hastigheter så vel som tider, samt påvirkes av stimulering i en diffeleie vei. Men ta hjertet at alle spedbarn kommer på en rutine etter hvert, selv om det ikke er 100% nøyaktig det samme hver eneste dag.

Hva er en uttrykkelig søvnplan?

Reveal Sleep Plan er en verdi på $ 49; Det gir foreldre en enkel metode for å få en rimelig tilpasset søvnplan umiddelbart – ingen venting! Bare logg inn på din helpdesk -konto (opprettet for deg av Babysleepsite), totalt en kort undersøkelse der du skisserer søvnproblemene/behovene dine, samt send inn svarene dine. I løpet av omtrent 30 sekunder vil din tilpassede søvnplan være forberedt på nedlasting.

Nicole Johnson er en gift mamma til to fantastiske gutter i tillegg til eier av spedbarnssøvnstedet. Da hennes eldste sønn ble født, hadde han mye søvnproblemer ”“ Han ville vekke hver eller to timer, hele natten! Hun ble hektisk så vel som grundig undersøkt litteratur så vel som vitenskapelige rapporter frem til hun endte opp med å være profesjonell i søvnmetoder, ordne rutiner, spedbarnsutviklingsbehov, så vel som mer. Hun overvant sønnens soveproblemer i en metode som matchet hennes egen foreldrestil, samt forsto at det var hennes mål å hjelpe andre trette foreldre “finne barnets søvn”. Hvis du har dine egne søvnproblemer, kan Nicole så vel som teamet hennes på Infant Sleep Siteâ® hjelpe! Last ned den fremtredende gratis guiden, 5 metoder for å hjelpe barnet ditt med å sove med natten, for å komme i gang i dag.

Stor takk til Nicole for å dele dagens fantastiske råd!

[Bilder av Whitney Moss, alle rettigheter forbeholdt]

Fint trykk: Reveal Sleep Plan er designet for barn i alderen 4 måneder eller eldre (etter justering for prematuritet), som er født innen 4 uker etter forfallsdatoene, så vel som hvem som er i stor generell helse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *