Ta en babymoon

Heather og jeg hadde brainstormende anbefalinger for å dele for kvinner som forventer fødselen av sitt første barn og ville ta en ferie – en babymoon – for å hedre sine siste øyeblikk som en familie på to, da jeg husket at min venn Rachel faktisk var på en.

Dette er hva hun sa da hun kom tilbake:

Jeg har en tendens til å være en eventyrlig ferierende. Hvis det er fallskjermhopping, ziplining eller rafting, har jeg fått oss til å registrere oss. Jeg planlegger normalt aktiviteter eller utflukter hver dag fordi jeg alltid er livredd for at jeg kommer til å gå glipp av litt erfaring uansett hvor vi er. Men denne ferien handlet om å slappe av. (Og jeg er utvilsomt ikke i fysisk tilstand for å hoppe ut av fly.) Vi planla ingenting. Vi våknet hver dag, spiste en rolig frokost og sa: “Hva må vi gjøre i dag?” Jeg var engstelig for å kjede meg, men det var en så utrolig måte å sparke tilbake med mannen min før livet vårt blir kaotisk. Vi pakket en kjøligere mat og drikke, hoppet i bilen og kjørte bare fra strand til strand uten annet enn bøker og snorkelutstyr for underholdning.

Vi hadde også noen få babyrelaterte samtaler (kjempet rundt navn, snakket farger for barnehagen), men stort sett hang vi bare ut og gledet oss over å være et par uten barn. Jeg føler at jeg har ”˜Baby” i tankene mine hele tiden i disse dager, så det var virkelig flott å bare være en person og ikke mamma å være på en stund. Vi hadde lange samtaler om hva som skjer i verden og karrieren og fanget opp livet generelt.

Jeg anbefaler på det sterkeste å ta meg tid til å glede seg over fritiden uten krav fra noe individ, så vel som evnen til å gjøre akkurat det du vil, når du vil, uten skyld! Jeg vet at disse små luksusene vil endre seg når den lille kommer, så for meg var dette den beste siste hurraen.

——————-
Tok du en babymoon? Hva tror du er de beste babymoon -destinasjonene?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *