Topp 5 nedslitt av Summertime Treats

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Den svake støyen fra iskrembilen. Sprint utenfor med en krøllete dollarregning. Å sluke en velsmakende frossen godbit som smelter nedover hånden din. Dette er alle fantastiske minner fra ungdommen vår som gjør oss nostalgiske for Summertime Treats.

Bare siden vi er voksne nå, indikerer ikke at vi må gi opp vår glede over den nåværende frosne godbiten. Å være voksen blir faktisk enda mye bedre med disse slanke versjonene av foretrukne sommer godbiter. Hva var noen av dine foretrukne sommer godbiter da du var liten?

Hvis du likte popsicles, vil du like Edys fruktbarer

Edys fruktbarer er fullpakket med ekte frukt så vel som under 120 kalorier per bar, med mange varianter som fungerer som en eksepsjonell kilde til vitamin C.

I vår introduserte Edys fruktbarer en ny mangosmak til sin fremtredende linje med frosne snacks, i tillegg til en ny multipack av tre vilt fremtredende tropiske smaker: kokosnøtt, ananas samt oransje.

Edys fruktbarer er også den beste frosne godbiten hvis du har kostholdsrestriksjoner, med smaker som tilbys som er glutenfrie, meierifritt, fettfritt, lavkarbo, eller har ikke tilsatt sukker.

Hvis du likte iskrem, vil du like Nestlé Drumstick Lil ‘trommer

Nestle Drumstick Lil ‘trommer er tilgjengelige i en 12-telle rekkevidde, og er tilgjengelig i dine tradisjonelle foretrukne smaker som vanilje med sjokoladevirvel, sjokolade med sjokoladevirvel, kakedeig samt sjokoladefudge brownie.

Med hver kjegle under 130 kalorier, mindre enn 6 gram fett samt 11 gram sukker, er Nestle Drumstick Lil ‘trommer den beste metoden for å hengi deg til den fantastiske tannen din uten å sabotere skalaen din.

Hvis du likte iskremsandwicher, vil du like tynne kusmørbrød

Å kombinere kremet, lite fett-iskrem samt rike, fantastiske skiver, tynne kumsandwicher er en dekadent glede som er en ikke-så-guilt glede ved 160 kalorier eller mindre, 2 gram fett eller mindre, så vel som i det minste 3 gram fiber. De er tilgjengelige i en rekke smaker, for eksempel sjokolade peanøttsmør, kaker œn krem, mynte, jordbær shortcake samt vanilje.

Hvis du likte kremet iskrem, vil du like Edys trege kvernet snackstørrelse kopper

Hvem stater som nyter det du spiser, må indikere å ofre smaken? Edys trege kvernede kopper med snackstørrelse tilbyr den rike, kremete iskremen du husker som barn i smaker som Carmel Delight, Chocolate, Chocolate Chip, Coffee, Cookies œN Cream, Mint Chocolate Chip, Rocky Road samt Vanilla Bean på halvparten Fettet så vel som en tredje færre kalorier enn rutinemessig iskrem. Med hver snackstørrelse kopp under 200 kalorier så vel som 7 gram fett, får du all smaken så vel som smak av rutinemessig iskrem uten flab.

Hvis du likte Fudge Pops, vil du like Skinny Cow Tiny Fudge Pops

Ta tak i de enorme sjokoladesugene dine med en mager ku -bittesmå fudge -pop. Ved 50 kalorier så vel som 2 gram fett en pop, kan du glede deg over den rike, fudgey smaken av en fudge pop uten bekymring fra bikinisesongen.

Jeg liker alle disse godbitene. Disse snacks med lav kalorier er fine å glede seg over i moderasjonen denne sommeren sammen med en næringsrik kostholdsplan samt treningsprogram.

Cascia Talbert er en hektisk blogger, utgiver, frilansskribent, på internettleverandøren og mamma til fem barn, som bor i Stillehavet nordvest. Med en B.A. I historie så vel som lovgivning så vel som en entusiasme for å komponere så vel som å holde seg frisk, startet hun Healthy Mommies Magazine i 2007. Healthy Mommies Magazine er for tiden plassert Top Health and Wellness Blog for Mommies, samt har en rekke av en rekke Helse- og velvære profesjonelle forfattere samt mamma -bloggere. Fru Talbert mener at hvis mammaer er godt informert om helse- og velværeproblemer, så vel som nøyaktig hvordan de skal holde seg friske, kan de gi den informasjonen ned til barna sine, samt reversere ungdomsstatistikken i USA i USA.

Relaterte helse- og velværefordeler ved bukkehornkløver

Fru Talbert er en omtalt helse- og velværebloggforfatter på Wellsphere.com, så vel som artiklene hennes kan også oppdages på ezinearticles.com.Hun driver også det sunne mødre på sosiale medier på Ning, håndterer mammas naturlige helse og velvære samt velværebutikk, samt det er i det rådgivende styret for America’s Wellness Challenge.

Link til dette innlegget:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *