10 ideer for et lykkeligere liv av psykoterapeut og forfatter, John-Paul Davies

Det er en glede å dele psykoterapeut, rådgiver samt forfatter for å oppdage en balansert forbindelse, John-Paul Davies ‘ideer for et lykkeligere liv. Jeg vil bokmerke denne publiseringen, så vel som å minne meg selv om hans visdom hver eneste dag. En unmissable publiserer om nøyaktig hvordan man kan oppnå et gledelig liv. Takk John-Paul!

Oppmerksomhet på den store så vel som takknemlighet

Fordi hjernen din bare ikke naturlig kommer til å gjøre noen form for glade opplevelser til veier du kan gå tilbake til, krever du å gjøre det selv når du kan, ved å bevisst huske dem. Bruk enda litt tid på å vurdere de gode tider, de morsomme øyeblikkene, de latterlige situasjonene.

En ‘takknemlighetspraksis’ er også nyttig, så vel som det ikke er noe tungt! Bare tro på tre ting hver dag som du er takknemlig for. Noen mennesker liker å komponere dem i en journal, andre liker bare å tro på dem kanskje før de har i seg for å sove eller mens de har morgens dusj. Ikke unnlate å huske å inkludere elementer i kroppen din i dette-da det også er en fantastisk metode for å forbedre kroppsbildet ditt så vel som selvtillit.

Å vite i tillegg til å verdsette hvem du er, hva du er flink til så vel som hva du vil, krav, samt glede deg over

Du krever å forstå hvem du er; Det er mest sannsynlig ikke noe bekymring for at mange av oss ofte spør. Forsøk å basere responsen på prestasjoner, så vel som hva du er flott på snarere enn tidligere problemer eller dine opplevde ‘feil’. Ta oversikt over nøyaktig hvor langt du har kommet i livet, så vel som ferdighetene/egenskapene/kompetansene du allerede har for å være fornøyd med så vel som verdi. For (intern) lykke, krever du enkel få tilgang til i ditt eget sinn til det du er flott på, hva du liker med deg selv, så vel som hva du vil, krav og glede deg over.

Når du er bevisst på det ovennevnte, så sørg for at du gjør mye mer av det som gjør deg gledelig, så vel som det du er flott på. Dette vil også hjelpe deg med å indikere så vel som funksjon i livet som er avgjørende for lykke. Kanskje til og med legge til et par tilbakevendende dagbokoppføringer for dem i dag.

Gode forbindelser

Arbeid med å bevare gode forbindelser med andre mennesker, da du naturlig vil føle deg lykkeligere rundt mennesker du liker. Tro på hvem som for tiden er i livet ditt, så vel som hvorfor. Føler du deg ofte gledelig over disse menneskene? Husk at hvis det er mennesker i livet ditt du konsekvent sliter med, trenger du ikke lenger å samtykke til det.

Forsøk også å legge merke til enhver form for tendens til å kjempe hele tiden med andre. Noe konkurranse er motiverende, men alltid kjemper med mennesker blir alltid psykologisk koblet fra dem som en potensiell kilde til langvarig lykke. I tillegg til sammenligninger, kan du prøve din fineste for bare å sammenligne deg med deg i fortiden, snarere enn med andre.

Vet nøyaktig hvordan du både kan roe både deg selv og hva som hjelper deg med å føle deg i live. balanserer deretter de to

Dyp pusting, søvn, koster tid utendørs, mindfulness samt meditasjon vil alle hjelpe til med å innføre, samt opprettholde balansen mellom ro og livlighet som kan karakterisere en spesifiser av lykke. Yoga, lett jogging, latter, massasje samt sang, på samme måte. Disse kan på samme måte hjelpe til med å koble sinn, kropp, følelser så vel som atferd som igjen er nøkkelen. Forsikre deg om at noen av disse er en del av din daglige/ukentlige rutine.

Spesielt når det Som se om du kan roe kroppen din. Hvis du er i rutinen med å gjøre dette, vil det være mye lettere å holde kjempebra til tider når reagering kan føre til dager med ulykkelighet.

Balanse glede så vel som fred

Hold inn på at så fantastisk som de ‘morsomme’ tingene i livet er, annet enn en øyeblikkelig høy, vil du alltid ha mer. Forsikre deg om at du prøver å balansere moro, glede så vel som glede med stillhet, avslapning og fred: igjen, roen så vel som livlighet diskutert i idé nummer fire.

Følg med på det sosiale nettverket, så vel som mediene du bruker. Selv om de er fantastiske metoder for å koble til/ha det gøy så vel som et resultat som bevarer lykke, kan de også mate sammenligningene, raseri og bekymring som resulterer i ulykkelighet. Forsøk å legge merke til hva som skjer fra en følelse/kroppssyn når du liker den filmen, inspiser Instagram eller til og med sjekket ut nyhetene. Balansere disse mye mer passive atferd med indre fokus så vel som forståelse så vel som med atferd som inkluderer bevegelse, handling så vel som aktiv interaksjon med andre.

Bruk kreativiteten din

Fordi du oNline med fantasien din, kan du bevare din lykke med den. Du kan gjøre dette i en strukturert metode som å sette sammen et visjonsbrett eller med mindre strukturerte indikerer som kostnader lenge på å avbilde din perfekte dag. Øvelser som å forestille deg personen du liker mest, i tillegg til et spesifikt øyeblikk som du følte deg virkelig positiv i livet, er på samme måte stor å ha raskt å gi som kilder til lykke i ditt sinn/fantasi.

Hjelpe andre

Å hjelpe så vel som å ta vare på andre mennesker så vel som dyr, så lenge det ikke er til skade for din egen egenomsorg, er en fantastisk metode for å bevare lykke. I nevrovitenskapelige termer aktiverer omsorg for andre din lykke i nøyaktig samme metode som det å bli ivaretatt gjør. I tillegg til at den andre personen også føler seg bra – det er en vinn -vinn.

God kommunikasjon

Ofte ble metoden du samhandler med andre satt opp år tilbake, så vel som nå oppstår under radaren. Vær virkelig oppmerksom på hva du sier for andre, så vel som hvordan du oppgir det. Forsøk å forhindre kritisering og klaging også ofte. Glede forbindelser er de som er mye oftere enn ikke, kjærlige, så spør deg selv nøyaktig hvordan du samhandler som i forhold. Tro når det gjelder godhet, tålmodighet, grenser, takknemlighet og tilgivelse. I tillegg til å huske, er det også kroppsspråket ditt så vel som tonen din som samhandler om du virkelig liker noen. Så kanskje legg ned telefonen din i tillegg til å gi din fulle interesse for dem når du snakker.

Forsikre deg at du, hvor som helst mulig, svarer i stedet for å reagere

Sinne er ofte følelser som kobler deg fra deg selv så vel som andre så vel som et resultat av lykke. Hvis du blir opprørt eller redd (og det er normalt bekymring eller smerter under sinne), må du gi deg et område for å se på hva som skjer inni deg før du reagerer. Forsøk å “slippe inni”, samt velge om du vil svare eller ikke, i stedet for å reagere. Tilkoblinger er et langt spill, så forhindrer enhver form for kortsiktig krav for å “vinne”.

Vær alltid snill mot deg selv

Hvis du vil være konsekvent lykkelig, må ingen behandle deg mye bedre enn du gjør.

Johns bok som oppdager en balansert forbindelse, er ute nå. få det hit.

Hvis du gledet deg over dette, kan du like ideene mine om å slå Imposter -syndromet.

Kjøp min bestselgende bok i pocketbok eller lyd

Min debutbok er min guide til å overleve så vel som å trives på jobb så vel som hjemme, så vel som bruker innsikt i nøyaktig hvordan jeg kan produsere en digital tjeneste eller komme tilbake til jobb med selvtillit.

Mumboss: The oppriktig mamma guide til å overleve så vel som å trives på jobb så vel som på House (UK 2. utgave)

Tilgjengelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til å overleve så vel som å trives på jobb så vel som på House (US/Canada Edition)

Tilgjengelig 8. september 2020. Kjøp nå på Amazon

Liker du det du har lest? Så hvorfor ikke overholde Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest samt Instagram

Aldri gå glipp av et innlegg!

Abonner på HonestMum for mitt vanlige e -postnyhetsbrev der jeg deler de nye blogginnleggene mine, bloggtips, begivenhetsinvitasjoner, konkurranser samt nyheter om min nye bok. Jeg deler aldri dine personopplysninger med tredjeparter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *