Opplæring: Nøyaktig hvordan du lager avslappende Pyjama Bottoms

I julemorgen hadde mine to enorme kiddoer matchende rutete flanell PJ -bunn, så jeg vil oppgi “booyah!” eller “oppdraget utført”, avhengig av om jeg er i en stilig stemning (Rip Stuart Scott) eller en nerdete politisk stemning. Imidlertid ville jeg lyve hvis jeg ikke innrømmet at det var noen få hikke langs metoden til denne seieren.

Jeg forstår nøyaktig hvordan jeg lager PJ -bunner, og det er grunnen til at jeg, da jeg klaget til henne at jeg ikke kunne oppdage matchende husholdning PJ -er til en overkommelig pris, det tok bare Wendy noen minutter å overtale meg til å sy dem selv. Jeg mener, seriøst pyjamagrams, WTF. 219 dollar for husholdningen min på fire? Ikke i år.

Jeg oppdaget nøyaktig hva jeg prøvde å finne i den enorme materialbutikken min: standard rød så vel som hvit pledd i en myk flanell.

Jeg satte min intensjon om å lage fire par PJ -bunner – ett for hvert medlem av husstanden min – og fikk det som virket som tilstrekkelig stoff. (Spoiler: Det var virkelig nesten nok, men ikke akkurat.)

Pro-tips: Ta med deg et par bukser i hvert husholdningsmedlemmets størrelse med deg, så vel som med hendene så vel som øyeboller, ikke med dine mentale matematikkballer.

Hvordan lage pyjamas bunner

Du krever en sømprodusent for dette. Hvis du tenker: “Jeg er en moderne dame med en iPhone, dame. Hva utnytter jeg ville ha for en stingmaskin? ” Vel, jeg hører deg. Du må åpne Amazon -kjøpsappen på den elegante iPhone, Ms. Modern, samt kjøpe deg noen avslappende PJ -bunner. Ferdig.

Hvis du liker å gjøre ting på den vanskelige måten, sjekket ut.

Materialer som trengs:

Omtrent en plen av materiale for en baby; To for en voksen, så vel som et sted i mellom for barn.

En arbeidsstingprodusent så vel som kunnskapen om å trå den

1/2 elastisk plen

Tråd

Saks

Jern

Oversikt: Du vil kutte to stykker materiale som er formet som dette, sy dem sammen, i tillegg til å produsere et linning i tillegg til å hemme bena.

Det er enklest å kutte en symmetrisk form hvis du har materialet brettet i to. Plasser noen PJ -bunner eller joggebukser som for øyeblikket passer, mens de er brettet for å sikre at skrittet stikker ut, på toppen av materialet ditt for å bruke som guide.

Kutt mye mer enn typisk sømfradrag – gi deg ekstra bredde å jobbe med. Husk at buksene du måler ved å allerede ha elastisk satt inn. Baggy er koselig. Du vil ikke at PJ-er som hindrer deg i å sette deg ned på bena.

Gi deg selv ekstra høyde når du også kutter. Du vil brette deg over midtseksjonen for å lage et foringsrør for elastikk i tillegg til å skru opp bunnene på buksene for å sy en hem.

Når du har to lignende stykker – som kommer til å være venstre så vel som ideelle ben på pyjamasbunnene dine – er du forberedt på å feste.

Fest de to bitene, ideelle sider av materiale mot hverandre, for å sikre at de ikke glir fra hverandre.

Vi kommer til å lage syv sett med løpende masker. Er du klar? Jeg lagde noen bilder så vel som videoer for å hjelpe deg med.

1 og 2. sy langs det avrundede stykket på hver side av materialet ditt. 1 er venstre side; 2 er den ideelle siden. Deretter må du omorganisere materialet nesten røret du må sørge for at det som har vært fronten så vel som baksiden av jobben din nå er venstre så vel som høyre. Jeg er ikke avhengig av at du vil forstå hva jeg mener, så jeg lagde et videoklipp for å vise deg.

3. Det neste settet med masker er for innsatsen. Fest innsatsen i tillegg til å sy opp det ene benet av buksene, med skrittet, så vel som nedover det andre benet på buksene.

4. Nå som du har et buksformet plagg, kan du prøve det på kroppen du prøver å passe. Det var snarere en ubehagelig overraskelse at buksene jeg klippet for meg selv denne julen ikke i form over hoftene mine. Selv om jeg hadde bestemt meg mot et par av mine egne PJ -bunner, mener jeg at jeg ikke ikke redegjorde for metoden den elastiske midtseksjonen gjorde den fulle delen av rumpa brettet opp i en mye smalere silhuett enn en voksen kvinnes kropp. Jeg ventet to dager på et julemirakel som ville gjøre disse jammiene i form, men da ingen kom, 23. desember, ble jeg mamma så vel som pappas PJ -bunn til skjerf. Booyah?

Hvis du har det bra med passformen, kan du snu midtseksjonen og stryke den flatt. Forsikre deg om at du snur deg tilstrekkelig materiale til at du kan skyve elastikken din i bredden på foringsrøret. Sy langs toppen av brettet, så nær kanten du kan for å gi et fullført utseende. Hvis det er et navn på dette, forstår jeg det ikke, så vel som det er virkelig valgfritt.

5. Sy nå den nederste kanten av det elastiske foringsrøret, men forlatsområdet – kanskje to centimeter – for å sette inn elastikken. Med andre ord, ikke sy all metoden rundt; Stopp før du kommer til stedet der du startet. Bestem et stykke elastikk som vil tilfredsstille rundt midtseksjonen av kroppen du lager disse flanelljammiene for. Koble en sikkerhetsnål til den ene siden av elastikken for å sikre at dukan trå den med foringsrøret. Når du har fått pinnen all metoden gjennom, må du feste den til den gratis enden av elastikken for å holde på stedet for å sy. Sy endene av elastikken sammen i tillegg til å eliminere tappen. Lukk nå opp foringsrøret.

6 så vel som 7. Hem den nederste kanten av hvert etappe av buksene.

Du er ferdig! blir nå koselig.

Du kan bruke akkurat den samme teknikken for å lage matchende dukkebukser. Julenissen lagde et lite par for Scarletts amerikanske kvinnedukke, i tillegg til at de ikke gadd dem!

For å se nøyaktig hvordan en tee -skjorter kan stilles inn i bukser for et spedbarn eller et lite barn (ingen bunnhemming kreves) sjekket ut dette innlegget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *