Dekorere for V-Day

Jeg ga Asha denne publiseringen for Parenthacks, men innså at vi også skulle ha det her også.

Mannen min uttaler at de er fæle, men vi har allerede vindusdesign opp til Valentinsdagen, så vel som min tre år gamle gutt sier: “Jeg liker dem. De er vakre.”

Jeg fikk ut alt materialet mitt, så vel som fortalte ham at Valentinsfarger er røde, rosa så vel som lilla. Vi valgte ut alle typer materiale med disse fargene, samt spredte dem over gulvet. Jeg kuttet symmetriske hjerter ved å brette biter i to, så vel som å kutte en tåre-dropform. Vår raske så vel som skitne teknikk for å pynte var å tape hjertene til frontvinduet vårt. Hvis partneren min i straffbar handling var syv- eller åtte år gammel i stedet for tre, ville jeg ha kuttet mindre hjerter for å lime i de større, i tillegg til at sikkerhet festet dem til et langt stykke bånd. Imidlertid har sønnen min ingen tålmodighet for et 30-minutters prosjekt. Teknikken vår tok omtrent ti minutter.

Siden vi prøver å declutter (alltid), var jeg glad for å bruke noen utklipp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *