Saken av den misguided helikopterforeldre

hvordan du kan fortelle jeg er fortsatt en rookie: Jeg fumler gjennom førskole fotball leksjoner! Jeg registrerte Milo for sine første organiserte klasser (siden musikk for mange år siden) for å feire sin kjærlighet til ballsport (og hans favorittrøde shorts). Fotballboringer og ferdigheter blir lært sammen med sanger og spill (som han også elsker). De første få leksjonene viste han rapt oppmerksomhet og en evne til fotball som overrasket og overrasket meg. Go Kid Go. De siste få leksjonene, demonstrerte han typisk småbarn mangel på oppmerksomhet og underholdt motvilje. Stopp Kid Stopp.

Men mitt dilemma er dette: Hva skulle jeg gjøre med det?

Milo under et samarbeidende øyeblikk

Når Milo spurte meg, “Mamma, bli med i sirkelen,” satt jeg eller stod av ham oppmerksomt. Andre ganger prøvde jeg å blande seg med de faglige foreldrene i marginene. Men hva er min rolle når han bærer sin ball av i motsatt retning av klassen? Glemper jeg eller forlater den til treneren? Ønsker hun foreldres støtte eller å ta vare på det selv? Og siden det er fotball for to og treåringer, forventer hun ikke en viss mengde forferdelig oppførsel?

Gratuitous video av barnet mitt sparker røvball.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *