Hvordan lage en utrolig enkel hjemmelaget sfæregrop for spedbarn og små barn

mine ungdommer som sfæregroper. Jeg liker ikke alltid at konseptet om at de hopper inn på de på offentlige steder, siden jeg ofte blir litt grovt ut av mulige bakterier. For alle ungdommene våre hadde de sin egen sfæregrop. Det ene problemet, sfæregropen varte aldri mye mer enn ett barn. En av våre rookie -mammaer kom med en utrolig enkel hjemmelaget sfæregrop for spedbarn så vel som småbarn

Hvordan lage en utrolig enkel hjemmelaget sfærepit for

Babyer og småbarn

Gjør pakken N -spillet (eller hvilken som helst type lekegård) til en sfæregrop for et lite barn som fremdeles trenger sporadisk inneslutning, men også ønsker underholdning. Hjemme-sfæregropen? Jepp! Mamma må ta inn dagligvarene uten at litt person løper ut på gaten, ikke sant?

Her er nøyaktig hvordan vår rookie -mamma gjør hennes sfæregrop for sin nysgjerrige småbarn:

Fjern alle typer mobile så vel som bassinet fra din småbarns lekegård

Legg til noen få morsomme sfærer (som disse Intex Fun Balls, en pakke på 100 for mindre enn $ 20 med Bring Case)

Sett inn lite barn!

Hun forteller oss:

Jeg er en rookie-mamma til en ett år gammel bit-person som alltid har hatet med en heftig (og ekstremt vokal) entusiasme som er inneholdt i alle typer metoder-spesielt i hans pakke-n-spill. Men jeg ble funnet ut for å oppdage enhver form for metode for å utnytte noe vi brukte en ganske stor del av modifiseringen på. Motivasjon slo, som den så ofte gjør, i salgsgangen på Target, i den typen 100 plastfærer for $ 15.

Det $ 15 på magisk vis forvandet Pack-n-Play of Doom til Superfun Sphere Pit of Happiness. Noe som indikerer at jeg kan kle meg uten å bekymre deg for et overraskende raskt, lite barn som går ned trappene “for fort”.

Foto: Rookie Mommies Reader, Kalena

Jeg kan absolutt forholde meg. Den dagen ungen min vokste ut av jumperoo var en uheldig trist dag for meg; Jeg hadde ikke noe konsept nøyaktig hvordan jeg skulle tømme to ungdommer fra kjøretøyet lenger. Jeg skulle gjerne ha denne utmerkede besøkende anbefalingen fra Kalena for å produsere en DIY -sfærepit for å holde ham opptatt. La oss forstå om du prøver det!

Pro -tips: Hvis du har en lek eller reisekrybs som hviler på gulvet – i stedet for tynn bit -støtteben – som Babybjorn reisekrybs, kan du eller dine større ungdommer også spille!

[Bilder av Kalena]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *