Legen avslører nye ideer, og behandling for barn med autisme

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Som mor med to barn som har diagnosen Aspergers syndrom, (en autismerelatert lidelse) i løpet av det siste året, har jeg vært på et oppdrag for å lære mer om autisme, slik at jeg bedre kan forstå mine to spesielle barn.

Ikke veldig mange mennesker, jeg inkludert, forstår hva autisme egentlig er. I “Den uuttalte sannheten om autisme: et nytt blikk på etiologien og behandlingen av autismespekterforstyrrelser,” deler Dr. Karen Savlov et nytt perspektiv på årsakene til autismespekterforstyrrelser.

Savlov mener at årsaken til autisme stammer fra en ufullstendig tilknytning, en prosess som strekker seg over de første to til tre årene av livet. Hun uttaler,

“En tilknytning til ens omsorgsperson er nødvendig for den psykologiske utviklingen av barnet. Det er i løpet av vedleggsperioden at spedbarnet får en forståelse av seg selv, føler seg anerkjent, lærer å snakke og bruke seg selv med andre. ”

Savlov sikkerhetskopierer teorien sin med historier fra autistiske individer. Mange av dem fungerer høyt eller har Aspergers syndrom som mine to barn.

Jeg fant “den uuttalte sannheten om autisme: et nytt blikk på etiologien og behandlingen av autismespekterforstyrrelser,” veldig interessant og nyttig for meg. Den nye teorien som presenteres i boka kaster lys over hvorfor mine spesielle barn oppfører seg slik de gjør. Datteren min, med Aspergers ble oppdratt av besteforeldrene de første tre årene av livet. Kanskje, på grunn av det faktum at jeg ikke var til stede så mye for henne i løpet av de første årene, kan det ha ført til at hun dannet et ufullstendig tilknytning. Dette er en mulighet.

Beslektet FN -klimaendringsrapport: Jordoppvarming, isbreer smelter, havnivået stigende løver og tigre og bjørner, oh my!

Jeg er usikker på om sønnen min også dannet et ufullstendig vedlegg, selv om jeg vil tro at han gjorde det. Hvis du har blitt rørt med autisme enten som foreldre, omsorgsperson eller lærer av barn med autistiske relaterte lidelser, må du lese “Den uuttalte sannheten om autisme: et nytt blikk på etiologien og behandlingen av autismespekterforstyrrelser.”

Dr. Karent Savlov er en lisensiert ekteskaps- og familieterapeut med en doktorgrad i psykoanalyse og praksis i Los Angeles. Hun spesialiserer seg på autismespekterforstyrrelse, depresjon og angst blant andre temaer, og hun er tilknyttet Institute of Contemporary Psychoanalysis. Savlov har jobbet i mange år med barn, unge og voksne, og gir individuell behandling, trening og støttegrupper for de som er berørt av autisme så vel som grupper for studenter på høyskolealder med utviklingshemming. Hun har også jobbet ved University of California, Los Angeles som sjef for organisasjonsutvikling.

“Den uuttalte sannheten om autisme: et nytt blikk på etiologien og behandlingen av autismespekterforstyrrelser,” er tilgjengelig for salg på Amazon.com og store bokhandler.

*Avsløring: Jeg mottok en kopi av “The Unspoken Truth About Autism: A New Look at Etiology and Treatment of Autism Spectrum Disorders,” i bytte for denne gjennomgangen. Alle meninger er nøyaktige og 100% mine.

Cascia Talbert er en travel blogger, utgiver, frilansskribent, online kjøpmann og mor til fem barn, som bor i Stillehavet nordvest. Med en B.A. I historie og lov og en lidenskap for å skrive og holde seg frisk, startet hun magasinet Healthy Moms i 2007. Healthy Moms Magazine er for tiden rangert som Top Health Blog for Moms og har flere helseekspertforfattere og mammabloggere. Fru Talbert mener at hvis mødre er godt utdannet om helseproblemer og hvordan de kan holde seg friske, kan de gi den informasjonen ned til barna sine og snu overvektstatistikken i barndommen i USA.

Relatert er jobben din i fare?

Fru Talbert er en omtalt helseblogger på Wellsphere.com, og artiklene hennes finner du også på ezinearticles.com. Hun driver også det sunne mødrene på det sosiale nettverket på Ning, administrerer mammas naturlige helse- og velværebutikk, og er i det rådgivende styret for sosiale medier feller USAs velværeutfordring.

Link til dette innlegget:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *