Ja, jeg elsker å spille hente med mine vanvittige aktive barn

barna mine utmattet etter å ha spilt hent | Foto av Alex Cave

Det er en scene i filmen som er slått opp der foreldrene håner den “clueless bachelor” for å spille hente med barna (rundt min 1:45 i denne forhåndsvisningen for de uten tålmodighet). Vel, skru det; Det er ingen skam å finne opp spill som får barn til å jage ting som kastes for dem. Små mennesker trenger tross alt å løpe av seg ya-yas.

Jeg har ikke noe imot å spille frisbee med barna mine i teorien, men hvis de kaster dårlig, vil jeg ikke takle det. Vet hva jeg mener? Â Her er mine prøvde og sanne metoder for å svinge motorene deres i stedet for mine.

Vår favoritt: Stomp -raketter har vært våre konvensjonelle i seks år nå! Jeg foreslår at du kommer til de ekstra påfyllene og holder dem i front skapet eller bilstammen. Bestandig.

Bestemors go-to: Whitneys mor holder noen få av disse Skyrocopters-hendige. Hun skyter dem av med barna i forgården, og de elsker det.

Down Under: Prøv et Boomerang -leketøy, og hvis du mestrer ferdigheten, er det ingen som trenger å løpe. Men det vil ta år før det skal skje. I mellomtiden kan du øve med denne myke innendørs boomerangen for å finpusse ferdighetene dine.

Et nytt spinn: Denne flash -flygebladet lanserer en fleksibel rund plate som er * i stand * med å fly langt avstander og komme tilbake nøyaktig fra der den ble lansert. Heh. Akkurat som med en konvensjonell boomerang, vil du trenge litt praksis.

Old School: Plukk opp en wiffle ball og flaggermus slik at forelderen kan treffe baseball mens Kid felt felt den om og om igjen. Eller spille fangst.

New Kid on the Block: The Wacky-utseende SkyTrix Radical Glider er en del yo-yo og del gliderleketøy. Så lenge jeg kan chuck det og barna mine kan jage det, vil jeg prøve det.

Bonusoppføring: Jeg kommer til å anta at mange rookie-familier ikke kommer til å ta seg tid til å bygge dette, men det blar fantastisk! Â Vi alle elsker å lansere trykkluftsraketter, og det trekker virkelig en mengde i parken som den skyter 200 til 300 fot i luften. Rookiedad Alec bygger lanseringen fra et sett, og papirrakettene er alle hjemmelaget. Sawyer skyver typisk tenningsknappen mens de store unge guttene blir gal og prøver å fange prosjektilene før de treffer bakken.

Her er en 17 sekunders skjelven cam -video av vårt første løp.

Hvordan spiller du hent med kullene dine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *