En kvelningshendelse

for noen dager siden, noen utrolig nær meg, som ønsker å være anonyme, kviset på en kjeks og nesten døde foran meg og familiens øyne.

Det var den mest forferdelige opplevelsen i livet mitt. Jeg har aldri sett noen slite med å puste i så lang tid. Det var traumatisk, men vi er så takknemlige for det positive resultatet. Det kunne ha vært så annerledes.

Mine barn, Oliver, 11, og Alexander, 9, og mannen min, Peter, var til stede, og sammen prøver vi samlet å behandle opplevelsen.

Det knuser hjertet mitt at guttene mine var vitne til hendelsen, men vi har diskutert hva som skjedde, og jeg har lagt vekt på at det ikke er en vanlig forekomst og forhåpentligvis aldri vil skje igjen med fokus på viktigheten av å bli trent i førstehjelp og handle raskt for å hjelpe andre i fare.

Min nære venn Dr Juliet McGratan, og legene som behandlet pasienten på sykehus etterpå, sa at jeg hadde reddet denne personens liv.

Jeg er for alltid gjeld til Daisy førstehjelp som vennlig ga meg to førstehjelpskurs som behandlet babyer, barn og voksne, gjennom årene. Det er 100% ned til denne opplæringen at jeg visste hva jeg skulle gjøre da tragedien slo til.

Juliet sa også at adrenalinrushet hadde opplevd mens nesten 28 uker gravid (jeg følte at jeg kunne kollapse etter, og når personen begynte å puste igjen) tilsvarte det å løpe et maraton og at hvile er i orden nå, så jeg ‘ M tar legens bestillinger og napper masse.

Dypeste takk til Juliet for hennes vennskap og støtte, NHS/ Wexham -sykehuset som brydde seg om pasienten, og alle som nådde ut på sosiale medier for å tappert dele sine egne erfaringer og for deres rørende ord.

Hold dine kjære tett, og ikke legg fra et førstehjelpskurs x

Kjøp min bestselgende bok i pocketbok eller lyd

Min debutbok er min guide til å overleve og trives på jobb og hjemme og gir innsikt i hvordan jeg kan skape en digital virksomhet eller komme tilbake til jobb med selvtillit.

Mumboss: The Honest Mamma’s Guide to Surviving and Thriving On Work and At Home (UK 2. utgave)

Tilgjengelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til å overleve og trives på jobb og hjemme (US/Canada Edition)

Tilgjengelig 8. september 2020. Bestill nå på Amazon

Liker du det du har lest? Så hvorfor ikke følge Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og Instagram

Aldri gå glipp av et innlegg!

Abonner på HonestMum for mitt ukentlige nyhetsbrev der jeg deler de nye blogginnleggene mine, bloggtips, invitasjoner, konkurranser og nyheter om min nye bok. Jeg deler aldri dine personopplysninger med tredjeparter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *