Å plukke feiring favoriserer som ikke får andre foreldre til å rulle øynene

ballonger gjør en enkel feiring som ikke får mange foreldre til å krympe

“Når barnet mitt kommer hus fra en bursdagsfest, lot jeg ham vise meg feiringsgunstposen hans, i tillegg til at vi veldig nøye setter produktene til hans eksisterende samlinger. Vi har en hylle for plater blyant toppers, en liten kurv for viskelær som er like bra for å slette noe, samt en tupperware i bilene og lastebilen for støyprodusenter, for å sikre at barna kan glede seg over dem mens jeg kjører , ”Uttalte ingen foreldre noensinne.

Min på internett gode venn Melissa Sher spurte hvorfor vi gjør denne feiringen favoriserer tilpasset på Huffington -publiseringen forrige uke. “Fordi flere tiår tilbake tok en overachiever en beslutning om at det ikke var nok å kaste en fest, serverte kake og underholdende en horde med høye, klissete barn?”

Og min gamle gode venn Val komponerte på Facebook, “Hva med ungdommer være takknemlige for at de ble invitert til en morsom feiring for å feire en venn, spise kake i tillegg til å spille spill i tillegg til å gå tomhendt, så vel som gledelig med en flott Virkelig god tid under beltene? ” Jeg tror mange av oss er enige med henne.

Men det er vanskelig å bryte det som har endt opp med å være en tradisjon. Etter litt diskusjon med mine smarteste foreldrevenner, fant jeg to temaer som ser ut til å få foreldre til å føle seg mye mer komfortable. Å bruke en ting, i stedet for et knippe ting, i tillegg til at det er assosiert med partiet. Med andre ord, jeg har ikke tenkt å spille ut denne dynamikken der jeg inviterer deg til en fest, leverer moro så vel som mat, i tillegg til at du sender deg hus med en pose med rot. I stedet, når feiringen er over, mine bitgjester, kan du velge en av heliumballongene som fungerte som design å ta med hjem. I tillegg til hei, ta en til søsteren din også, siden hvem ikke liker en ballong?

Fest favoriserer konsepter for de som ikke er komfortable med å sende gjestene tomhendt:

Book Exchange i stedet for favoriserer så vel som gaver. Dette kan støy utrolig Scroogey, men jeg tror ikke en ung under fem år som har prikkende besteforeldre trenger for å få gaver fra venner.

En gulldollarmynt. Tamar, som endte opp med å være en ny mamma sammen med meg, uttaler at byttet på slutten av en skattejakt. I tillegg til favorittbudsjettplanen for en syv-barn feiring er syv dollar!

Et kunstverk. Rookie Mommies -besøkende Katy antyder: “Gjør en morsom kunstjobb på feiringen så vel som det er takeaway.”

Mini-pumpkins på høstfest, foreslår Rianna. (Ja! Du kan se på bildet over at jeg har hatt ungdommer som pynter gresskar med klistremerker i tillegg til å ta dem med hjem.)

Punch Balloons er et enkelt produkt som kan kjøpes i bulk, og som en heliumballong, leverer moro for dagene som kommer.

En beholder med bobler.

Sandleker for en feiring som er i en park med sand. Komponer gjesterens navn på lekene med en Sharpie så godt som de kan ta dem hus på slutten.

Heliumballonger. På nøyaktig samme feiring der ungdommer som er overlatt til gresskar, overlot de også en enkelt heliumballong.

Pinwheels. Fetteren min benyttet seg av et parti pinwheels for å markere feiringsområdet på en gresskledd plen, samt deretter passerte dem da gjestene dro. (Så mange ganske de!)

1 Lego minifig per gutt. På en fest-tema-fest vil denne favør bli verdsatt av gjestene-i tillegg til at du kan brukes til å bruke tilbake hus med et kar med legos

Du vil se på Facebook -siden vår at denne samtalen ga en betydelig respons. Bli med oss ​​der for å fortsette å snakke!

Merk: Jeg er utrolig lei meg hvis denne innebygde Amazon -annonse -saken ikke viser deg den smakfulle feiringen favoriserer – som pinwheels så vel som bobler – men i stedet den typen ting jeg ville kaste idealet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *