Vil du kjøpe brukte gaver?

Akkurat da jeg planla å fortsette serien min om å handle lokalt og kjøpe brukte gaver, slo Angie meg til det med henne “Vil du kjøpe brukte gaver?” Innlegg på BabyCheapskate. Vel, takk Angie!

For store gaver og for små mennesker ser det ut til at konsensus er at det er OK å handle på eBay, Craigs-listen, Berkeley Parents Network (Local), Freepeats, Freecycle, Thrift Shops eller bare ordne for hånd-meg.

Jeg tror virkelig det av noen få grunner:

Emballasjen på nye leker gjør at jeg vil trekke håret ut. Når jeg kjøper nye leker, vil jeg typisk pakke ut ,enke og kanskje vaske (i tilfelle av jammies) varen før jeg pakker den inn eller skyver den i en godt recycled gavepose fordi jeg hater smertene på julemorgenen til å ta 27 minutter for å pakke ut et nytt leketøy. Brukte ting har ikke det problemet.

Mange ting kan leve igjen. Bare fordi Sunnys gutt er lei av togbordet hans, gjør det ikke søppel. Jeg var veldig glad for å hive den hjem, tørke den ned og kjøpe noen få nye motorer (som jeg pakket ut!) For å få denne nåtiden til å føle seg spesiell. I år får Holden et stort elektronisk tastatur som vi fikk fra Craig og listen hans for $ 15. Spar søppelfyllingen og gjenbruk!

Yngre barn vet ikke forskjellen. Sett baren lavt, og barna dine vil vokse opp å sette pris på mye mer enn bare skinnende nyhet.

Jeg vokste opp med å regifisere. Hør den mammaen? Jeg skulle dra fra julemorgen på pappa til juledag på mamma og gi av det jeg ikke ønsket. Jeg elsker en god klesbytte. Jeg verdsetter hånd-meg-nedturer. Fortsett å gi til gaven når noen som vil sette pris på det!

Jeg er sikker på at det er mange mange mange flere grunner og steder å kjøpe brukt. vil du gjøre det? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *