4 ting ungdommer forteller foreldrene sine som aldri skal ignoreres

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Barn skal alltid være ordentlig i samspill med foreldrene. Det er grunnleggende, primært selv for et barn å gå til foreldrene sine når det er noe han trenger eller ønsker. Foreldre forstår imidlertid ikke alltid hva det er som barna deres prøver å si, spesielt de yngre. Vi har kommet med en liste over ting barna sier til foreldrene sine daglig at du som forelder kanskje ikke legger merke til.

Å gjenkjenne barnets uttrykk er starten på å virkelig forstå ham. Det vil tillate deg å forsterke den egenskapen (ekspressiviteten) i dem og til og med forbedre måten de gjør det på. Dette er veldig viktig, spesielt hvis barnet ditt fremdeles er veldig ungt og kanskje ikke kan verbalisere alle følelsene hans så tydelig som noen eldre ville være.

Vær oppmerksom på at å lytte til barna dine ikke bare handler om å velge morsomme ting ungdommer forteller foreldrene sine, selv om det alltid er en glede når det skjer. Målet er å komme nærmere barna dine gjennom å forstå dem på sine egne premisser, og reagere riktig på hva det er de prøver å fortelle deg. La oss begynne med en følelse som er vanskelig å forstå, men fortsatt en av de viktige tingene foreldre bør vite om barnet sitt. “Mamma jeg er frustrert”

Foto med tillatelse fra AnthonyKelly via Flickr, Creative Commons

Når voksne føler seg frustrerte, kan vi gjenkjenne det og gjøre noe med det. Vanligvis vil vi bare ta en pause og deretter komme tilbake til problemet for å håndtere det igjen med fornyet inderlighet.

Når voksne føler seg frustrerte, kan vi gjenkjenne det og gjøre noe med det. Vanligvis vil vi bare ta en pause og deretter komme tilbake til problemet for å håndtere det igjen med fornyet inderlighet.

Barn gjenkjenner imidlertid ikke alltid frustrasjon. De vet ikke hva det er og hvorfor de føler det slik. Du kan ha et veldig sosialt og lykkelig barn, men det kan være noe han helt forhindrer som kunst eller matematikk.

I motsetning til voksne, har de ingen anelse om hva det er de føler. Unngåelse av noe vi ikke liker er en primær reaksjon, så det er det de gjør. Men en mye farligere reaksjon kan også skje. I stedet for bare å unngå noe, kan et barn bestemme seg for å mislike kunst eller matematikk fordi han ikke kan gjøre det. Han kan også begynne å hate seg selv for ikke å ha evnen til å gjøre noe som alle andre i hans aldersgruppe kan gjøre.

Dette er når mamma og pappa kan og bør trå til for å hjelpe. Måten barna skal takle skuffelse er ikke mye annerledes enn hvordan vi gjør det. Men det som er viktig er at du som forelder er der for å hjelpe ham med å finne ut hvordan.

Det første du trenger å gjøre er å identifisere den typen reaksjon som barnet ditt har til frustrasjon. De to som er diskutert her er ikke eksklusive, de er bare blant de vanligste. Når du er i stand til det, oppfordrer du barnet ditt til å finne en annen måte å uttrykke frustrasjon på. Kanskje han kan ta en tur eller spille når han føler seg frustrert og takle problemet igjen senere. Du kan også oppfordre barnet ditt til å finne deg og fortelle deg muntlig at han er frustrert når det oppstår, slik at du kan hjelpe ham.

Related  conflict to Compromise

Explain to your child that disappointment is a normal feeling and that even adults like you feel it as well. tell him that things can become difficult but with constant practice, he will get better and it’ll become easier.

The many important thing to remember while you’re assisting your child deal with disappointment is encouragement. recognize every milestone and achievement no matter how small it is. This will keep your child thinking about his task and inspired in overcoming it.

“Daddy I want To Play”

Photo courtesy of Alan via Flickr, creative Commons

This one is simpler to identify because they’ll typically say it outright, and even if a child is too young to verbally express his desire to play, it can be inferred from his actions. The problem usually is with the parents.

You have work, chores, and adult responsibilities, not to mention you have to take care of all the other needs of your children. So when your child comes as much as you and lets you know he wishes to play, you’re not always enthusiastic, regardless of how irresistibly adorable he might be.

You might want to play with your child but sometimes, it’s just too exhausting or too much of a hassle when you could use the time to rest. This is ending upÅ være så vanlig at noen foreldre til og med glemmer hvordan de skal leke med barna sine.

Fordelene til lekeplassinteraksjon for foreldre og ungdommer skal aldri settes til side bare fordi du “ikke kunne bli plaget.” Det er gjennom lekeplassinteraksjon at du oppmuntrer til tidlig utvikling av barnets ferdigheter. Hans motoriske ferdigheter, kompetanse, interaksjon mellom jevnaldrende gruppe og kognitiv utvikling er alle ting som kan forbedres gjennom foreldre-barn-lek.

Så i timeplanen din, inkluder alltid et lekeplassprosjekt for både foreldre og barn. Hvis det ikke er noen lekeplass i nærheten av hjemmet ditt, gjør det i bakgården, eller du kan til og med sette opp en lekeplass inne i huset ditt. Det trenger ikke å være et perfekt miljø, det som er viktig er at du leker med barna dine.

Hvis du har vanskelig for å finne ut hva du skal leke, tenk tilbake på når du var barn, hvilke spill spilte du med foreldrene dine? Gi den nok tanke, og du vil finne noe å gjøre som kan være morsomt for hele familien.

“Mamma jeg er sint”

Foto med tillatelse fra Chrissyeastwood via Flickr, Creative Commons

Sinne hos barn er lett å oppdage og er noe som aldri bør ignoreres av foreldre. Det kan bli skjerpende å takle et barns raserianfall, men det er vanligvis en årsak til det. Å finne den årsaken er starten på å fjerne følelsene og vil gi deg en sjanse til å lære barnet ditt hvordan du kan være sint.

Beslektet helgens refleksjon

Ja, det er en ordentlig måte å bli sint eller i det minste en ordentlig måte å uttrykke den på. Sinne er en annen primær følelse, og det er helt normalt for barnet ditt å føle det. Du føler det også, ikke sant? Du er bare i stand til å administrere og uttrykke det bedre. Det er akkurat den ferdigheten du trenger for å lære barnet ditt når han vokser opp.

Når du håndterer veldig små barn, må du være fast og trekke linjen med dem. De har nesten ingen hemninger, og når de vil ha noe, vil de ha det umiddelbart. På dette stadiet bør du fortelle barnet ditt at det er noen ting som bare ikke er akseptable. Det er bra for dem å vite tidlig at du forstår at de kan være veldig ustabile, spesielt hvis det er deres temperament, men du ikke kommer til å godta visse atferd.

Det er også viktig på dette stadiet å fortelle barnet ditt nøyaktig hvorfor han er sint. La oss si at han begynner å gråte fordi du legger ham ned og er for sliten til å bære ham lenger. Spør ham: “Du er sint fordi jeg ikke kan bære deg lenger, ikke sant?” Det er litt overflødig for oss fordi vi umiddelbart forstår som voksne hvorfor barnet gråter. Men for barnet vil ord tillate ham å gi mening om følelsene hans. Fortsett å forklare ham hvorfor du ikke kan bære ham.

Som over 2 år gamle er barna allerede på det stadiet i livet der de forstår ord, men de forstår kanskje ikke alltid hva de føler. Så som foreldre bør du hjelpe dem med å gi mening om ikke bare tingene rundt dem, men også tingene de føler seg inni dem.

Så tidlig som mulig bør du lære barna å bruke ord for å uttrykke sinne. De forstår egentlig ikke følelsene sine, og de vet ikke noen annen måte å uttrykke dem på, slik at de gråter eller blir fysiske (hopp rundt, slå på noe, kaste ting osv.). De kan til og med treffe deg noen ganger. Men når de blir eldre, blir de mer i stand til å forstå og bruke ord. Så så snart du kan, vil du overføre dem til ord.

Vi har alle forskjellige temperamenter; Barn gjør det også. Å hjelpe barna med å gjenkjenne og administrere deres er foreldrenes jobb og er fineste mens de er unge. Jo bedre barna blir på dette, jo enklere vil det være for dem å integrere seg i samfunnet.

“Pappa jeg er veldig trist”

Foto med tillatelse fra Aikaweke via Flickr, Creative Commons

Tristhet er noe som alle mennesker føler uavhengig av hvor gamle de er. Det kan utløses av mange ting, men den vanligste er sorg for tap. Det kan være tapet av en likte, et objekt, et miljø, et forhold eller til og med tapet av et kjæledyr.

Som foreldre er det viktig for deg å vite at barnet ditt opplever sorg og ulykkelighet akkurat som du gjør, men de kan uttrykke det på en annen måte. Det som er plagsomt er at ikke alle barn uttrykker ulykkelighet på samme måte.

Beslektet helgens refleksjon

Barn kan bli reservert, dissosiable, sinte, klamete, de vil kanskje ikke gå på skole lenger, eller de kan miste appetitten. It can even be a mix of these in addition to other things like not being able to concentrate or ending up being upset for no reason.

As already discussed earlier, kids don’t always understand their feelings. So they don’t react to unhappiness the same way we do. but just like adults, they need support and they need it even more than grown ups do sometimes.

Using the example of loss, the loss of a pet can be an extremely sad experience to a child. very young kids don’t completely understand the concept of loss and how permanent it is. As they grow older they start to recognize its permanence but still won’t kunne forstå det fullstendig.

Som foreldre er det som er mange viktige under disse omstendighetene å produsere et miljø der barnet ditt er i stand til å uttrykke sine følelser for deg fritt. Kanskje du kan gjøre det gjennom lek eller gjennom kunstverk. Du må vise og fortelle barnet ditt at du er der for dem og er klar til å lytte hvis det noen gang er noe han trenger for å komme av brystet.

Hvis du tror at en plutselig endring i barnets oppførsel skyldes tap eller på grunn av annen forekomst som kan gjøre ham trist, må du snakke med ham om det. Barn vet ikke alltid hvordan de skal snakke med deg om følelsene sine, så det kan hjelpe å lede bekymringene og samtalene.

Hvis de har mange bekymringer for deg om et tap eller en hendelse som gjør dem triste, ta deg tid til å svare på dem alle. Det er deres måte å prøve å gi mening om følelsene sine og hva som skjer rundt dem.

En annen viktig ting å merke seg er at du skal være ærlig med barnet ditt når de ber deg vanskelige bekymringer om tap. Ikke lyv for dem bare fordi du vet at de vil tro deg. De er på et stadium i livet der de trenger å forstå ting, til og med de vanskelige realitetene. Så fortell dem sannheten.

Å oppdra et barn er en vanskelig, men fantastisk opplevelse. Det er også et alvorlig ansvar. Du har i din omsorg et liv eller flere liv. Hva du gjør, hvordan du behandler dem, hva du viser dem, og hva du sier til dem, vil ha en betydelig effekt på hvem de vil bli i fremtiden.

Så oppdra barna dine godt. Snakk med dem alltid, oppmuntre dem, vis dem at du liker dem og lær dem. Glem aldri å høre på dem. For selv om de bare er barn, har de også mye å si.

Denne artikkelen ble skrevet av Jeanette Anzon for magasinet Healthy Mothers. Jeanette blogger også på Adventuredweller.com.

Link til dette innlegget: 4 ting ungdommer Fortell foreldrene sine at det aldri skal ignoreres

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *