Baby’s Evening at the Art Gallery {Rookie Moms Vanskelighetsgrad#12}

The Challenge: Nyt samtidskunst (med babyen din)

Så langt tror jeg at et av de mest fascinerende elementene i foreldrerollen er å forstå mitt barns karakter når han navigerer i verden. Vanligvis er jeg raskt ute med å anta at Westons reaksjoner på omstendigheter vil være nøyaktig det samme som mine, så vel som mer vanlig enn ikke, jeg har ekstremt feil. Situasjon i poeng: Vår erfaring med å oppfylle rookie mamma vanskeligheter nr. 12, nyte samtidskunst.

Det skjedde bare at for noen måneder tilbake inviterte mamma søsken min så vel som jeg til å delta i et kunstshow på galleriet der hun er medlem. Vi bestemte oss for at stilen vår ville være “Hjem er der kunsten er”, så vel som vi hver for oss ville produsere et stykke arbeid for å representere temaet. Min mor, en akvarell, prøvde seg på digital kunst, mens søsken min produserte en akvarell av oppdagede gjenstander fra mors hus. Jeg dro til House Depot, tok malingsprogramprøver, samt benyttet et firkantet papirstans for å produsere dynedesign. Galleriet hadde en mottakelse for alle involverte artister, så Eric så vel som jeg pakket Weston i tillegg til å ta ham med på en kjølig lørdag.

Den ekte utfordringen: Ikke ha et panikkanfall
Heldigvis hadde Weston sovnet i bilene og lastebilen siden det tok omtrent tre år å oppdage en bilparkeringsplass. Modig for fortauene av is, rullet vi over til galleriet og tilfredsstilte søsken min så vel som kjæresten på vei. Weston hadde våknet opp, i tillegg til å glede seg over den friske luften, så da vi dukket opp på galleridøren, så vel som jeg så plassen var syltetøy med høye mennesker, tok jeg pusten dypt så vel som klar for verst.

Men det verste fra Weston kom aldri! Han var helt flott med at folk så på i tillegg til å skanne rommet; På et tidspunkt trakk mamma ham med mengden av mennesker. På det tidspunktet både Eric så vel som jeg svettet så vel som helt overveldet med folket, lydene, mengden. Derfor ventet jeg at Weston også skulle bli overveldet, men da mamma trillet ham tilbake, ga han meg et “Jeg er over dette leddet”, så vel som fortsatte fikling med barnevognen.

Jeg ble sjokkert, for å være ærlig. Mens jeg ble klaustrofobisk, nervøs, så vel som full av skremmelse, var avkommet mitt rolig, kult, så vel som samlet. Ikke det jeg forventet! Vi tok den utøvende beslutningen om å forlate så snart som mulig, ikke siden babyen, men siden mamma så vel som pappa ikke kunne takle det!

Da vi finagled metoden vår ut på gaten, så vel, Eric så vel som jeg omgrupperte i tillegg til å ta et kollektivt dypt pust av frisk luft. Weston så på oss med en “Hva er situasjonen?” takle så vel som nesten så kjedelig ut! Han var forberedt på å komme seg ut og spille, så vel som vi var forberedt på en alvorlig lur. I stedet dro alle av oss til meksikansk mat, der Weston var på samme måte flott å se på mens vi dyttet burritoer i ansiktene våre.

Jeg liker å se ham oppdage hans eget skritt, hans egne følelser, liker så vel som misliker. TT forundrer så vel som gleder meg når sønnen min har en positiv reaksjon på noe jeg er engstelig eller engstelig for. Kanskje en dag må han holde hånden min i tillegg til å lede meg med folkemengdene!

[Alle bilder av meg, Olivia, alle rettigheter forbeholdt]

Finn flere spedbarnsaktiviteter med de 52 vanlige rookie -mammautfordringene.

Hvis du allerede deltar, kan du bruke hashtaggen #rookiemoms på Instagram eller Twitter slik at vi kan applaudere hverandre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *