Husk deg selv

Jeg tvang meg til å lage en liste over fem aktiviteter, sysler eller interesser som er viktige for meg å huske i året etter fødsel. Jeg prøver å se på det nå, så vel som for å minne meg selv på de personlige interessene jeg vil opprettholde sammen med morsrollen.

Min liste:

Bli listige ”“ Gjør morsomme kunstprosjekter

Svøm ”“ Hele triatlonet må kanskje vente

Les ”“ Noe annet enn spedbarnsbøker

Se venner ”“ Brunch samt Idle Chatter er deilig sammen

Spill spill ”“ Jeg pleide alltid å slå ektefellen min på Scrabble før graviditet, nå er det liksom til og med

Bokmamma -skylden har senere utfordret meg til å komme med 50 ting jeg elsker å gjøre … så jeg har nå en liste over 117 ting (fordi det er å lage lister på min utvidede liste!). Mer om det her. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *