Hva er i vannet ditt?

Deling bryr seg!

Dele

kvitring

Dele

Av Samantha Peters

Omtrent hver vannforsyning har forurensninger i seg. Noen få av dem har blitt satt der av mennesker, som PCB. Andre forurensninger, som arsen og radon, skjer naturlig. Selv om mange forurensninger virkelig er ufarlige, kan noen få av dem lage en huseier så vel som husholdningen deres ganske syke. Nøyaktig hvordan blir de kvitt forurensninger i tillegg til å la vannet rent så vel som glitrende?

EPA-standarder-Miljøsikkerhetsselskapet har krav om hva som utgjør risikofritt drikkevann for kommuner over hele landet, men de gjør ikke nøyaktig samme tjeneste for folk som har sin egen personlige vannforsyning. Dette indikerer at disse huseierne må måle den høye kvaliteten på vannet selv. En huseier som mener vannet deres er usunt, kan ringe sin offentlige vannvirksomhet i deres område for en forbrukertillitsrapport, som de trenger å levere ved lov.

Huseieren må imidlertid advares om at noen forurensninger ikke er regulert av EPA så vel som ikke vises i rapporten. Hvis huseieren ønsker å forstå de nøyaktige nivåene av forurensninger, må de gi en prøve av vannet som kommer ut av springen til et laboratorium.

For å gjøre dette må de aller første telefonsamtale sin spesifisere eller regionale avdeling for helse og velvære, samt få en liste over laboratorier som er lisensiert for å teste vannet deres. Laboratoriet vil sende dem en flaske for en vannprøve, samt fortelle dem nøyaktig hvordan de skal samle vannet. Huseieren må betale for testen, noe som kan være kostbart avhengig av nøyaktig hvor mange forurensninger de vil ha sjekket for. For å redusere utgiftene kan de spørre laboratoriet hvilke forurensninger de allerede har oppdaget i vannet i huseierens område.

Relatert hva utløser halsbrann?

Filtre – Hvis en huseier får en rapport tilbake som viser vannet deres, havner farlige forurensninger som plantevernmidler, bakterier eller formaldehyd eller forurensninger som bare gjør vannlukt og smaker dårlig, har de en rekke alternativer. De kan sette opp et omvendt osmosefilter, som er en fantastisk metode for å få rent vann. I omvendt osmose pumpes vannet med et filter som feller forurensningene, så vel som gjør det mulig å rense vannet å gå gjennom. De kan også sette opp et utløst karbonfilter. Karbonet tar inn urenheter så vel som er ekstremt bra for plantevernmidler, organiske kjemikalier samt noen patogener.

Huseieren kan på samme måte sette opp en ionutvekslingsenhet. Dette systemet brukes til å eliminere vanskelig vann, men noen typer kan på samme måte brukes til å eliminere radon.

En huseier trenger ikke å online med forurenset vann. Det er mange metoder for å sikre at vannet de så vel som husholdningsdrikken er rent og sunt.

Om denne forfatteren:

Samantha Peters er en ivrig bloggforfatter som liker å komponere om forskjellige yrker så vel som oppgave tilknyttede emner. Sam administrerer utdanningsoppdateringen og bor i nydelige San Diego, California.

Link til dette innlegget: Hva er i vannet ditt?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *