Mange fordeler med Tommie Copper Compression Wear

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Etter en intens treningsøkt eller en lang sikt har jeg normalt stive så vel som ømme muskler så vel som kroppsrygg. Dette signaliserer at jeg jobbet hardt på kroppen min. Ofte føler jeg meg fantastisk om smertene så vel som smerter, men når jeg har en hektisk ettermiddag som jager etter ungdommene mine, i tillegg til å ta dem med til aktivitetene etter skoletid, treg meg såre muskler med Tommie Copper’s Pro+Onic Copper Technology , aktive mødre som meg selv kan følge med på ungdommene sine uten å bekymre seg for vondt i kroppen, så vel som smerter. Deres fulle linje med komprimeringsslitasje for fyr så vel som kvinner tilfører høy tetthet utløste kobber i ytelsesgarnene. Dette kobberinfuserte materialet frigjør ioner, som kan bidra til å minimere oksidantene i kroppen, så vel som er et naturlig, langsiktig antibakterielt middel med hudfordeler. Kopper har mange helse- og velværefordeler. Det øker oksygenoverføringen i komprimeringsprodukter, nøytraliserer “frie radikaler”, forbedrer muskelmassetone, avgir ioner, har blitt brukt i medisin i utallige år, og en av de nødvendige mikro-næringsstoffene som er oppdaget naturlig i kroppen.

Tommie Coppers -samling for kvinner inkluderer hva du vil kreve å være komfortabel med å trene i hjemmet eller utendørs i alle slags slags vær. De tar med skjerf, komprimeringssokker så vel som leggings, jakker, lange i tillegg til korte ermer skjorter, kompresjonshansker samt ermer, shorts samt lagringstank. Produktlinjen deres er også tilgjengelig i et stort utvalg av farger som passer til alle typer stil.

Tommie Coppers materiale føles mykt så vel som elegant mot huden min. Etter en stor trening var musklene mine mindre ømme enn vanlig. Leggings så vel som langermet komprimerings -skjorte er best for det kjøligere klimaet her i Spokane, Washington. Når jeg bruker Tommie -kobber føler jeg meg kul, komfortabel så vel som selvsikker.

For mye mer info om Tommie Copper samt å se deres totale katalog, gå til TommiecoPper.com.

*Avsløring: Dette er et sponset innlegg. Jeg fikk produkter fra Tommie Copper i bytte mot denne gjennomgangen. Alle meninger er presise så vel som 100% mine.

Om vår grunnlegger

Cascia Talbert er en hektisk blogger, og mamma til fem barn, som bor i Spokane, WA. Med en B.A. I historie så vel som lovgivning så vel som en entusiasme for å komponere så vel som å holde seg frisk, startet hun Healthy Mommies Magazine i 2007. Healthy Mommies Magazine er for tiden plassert Top Health and Wellness Blog for Moms. Fru Talbert mener at hvis mammaer er godt informert om helse- og velværeproblemer, så vel som nøyaktig hvordan de skal holde seg friske, kan de gi den informasjonen ned til barna sine, samt reversere ungdomsstatistikken i USA i USA.

Fru Talbert driver det sunne mødre sosiale nettverket, er skaperen av Healthy Mommies Media, samt også blogger på Talbertzoo.com. Du kan overholde henne på facebook.com/thehealthymomsmag, og twitter.com/cltalbert.

Hvis du likte dette innlegget, kan du glede deg over disse historiene.

Laster …

var marketGidDate = ny dato (); dokument.write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link til dette innlegget: Masse fordelene med Tommie Copper Compression Wear
Relaterte registrerte kostholdseksperter deler fire vårgrønnsaker for å legge til kostholdet ditt

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *