Evaluer, beundrer, fotografi, samt kaste skoene dine

i går mens spedbarnet mitt sov, jeg gikk rundt i hjemmet og samlet alle skoene mine. Det var noen på soverommet mitt, noen i hallgarderoben, så vel som noen under skrivebordet i tillegg til spisebord. Jeg brakte dem alle inn i ett fjerne område i tillegg til at de la dem ut i et rutenett. Mitt mål? Kast mine seks minst favorittpar med sko.

Å sette opp nettet var tilfredsstillende. Jeg var i stand til å se nøyaktig hvor mange sko jeg har i kategorien Sneaker, Gown Up Classification samt Boots -kategorien. Det var en åpenbaring så vel som en tur nedover minnefeltet. Jeg valgte de verste skoene i hver rad i tillegg til at de flyttet dem til kastehaugen. Så slet jeg med å finne opp med to par til jeg kan gjøre uten. Jeg har to par joggesko i tillegg til at jeg sjelden har løpt (kastet paret med flest mil på dem).

Kjære Clunky Pink Boots (bakerste rad) Kjøpt på Haight Street: Alas, jeg er like gammel for deg. Jeg kommer til å savne deg. Imidlertid sannsynligvis ikke så bra ofte.

Det positive resultatet er at jeg i form av oppholdsskoene mine i eksisterende lagringsbeholdere så godt som jeg ble påminnet om noen utmerkede sko som jeg hadde glemt om.

Tilståelse nr. 1: Da min andre halvdel fikk hus i tillegg til at jeg fortalte ham hva jeg hadde gjort, uttalte han at jeg også hadde noen sko i bilene og lastebilen.

Tilståelse nr. 2: Jeg hadde 34 par sko, i tillegg til at jeg telte skoene til mannen min for å forsikre meg om at jeg ikke var sinnssyk så godt som han også hadde 34. Nå kan jeg glede av å ha en mer strømlinjeformet skosamling.

Tilståelse nr. 3: Jeg tok mange bilder av rutenettet til sko. Jeg fargelegger også bøkene mine.

Hva stopper deg?

Relatert oppføring: Gjør 27-fling-boogien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *