Sunn snacks for små barn

litt tid mellom amming og bak-til-skole, det er en overgang: en sykepleier baby kan spise opptil 12 ganger per dag, mens et voksen menneske generelt har tre måltider per dag med en matbit eller to kastet inn. Men la oss gjøre dem sunne snacks når vi kan. Ikke få meg i gang med antall mennesker som er villige til å gi barnet mitt en informasjonskapsel på en gitt dag!

Hvordan kommer vi fra det ene punktet til det andre? Ved å gjøre det opp mens vi går.

Som mor er jeg ansvarlig for hva, når og hvordan snacking. Jeg bestemmer meg for om den sutrende førskoleeren som ruller rundt på gulvet trenger en matbit eller bare kjeder seg med hans vanlige utvalg av leker og aktiviteter. Jeg konkluderer med om småbarns nylige benløse raserianfall kan klandres på lavt blodsukker og om jeg kan lære noen leksjoner for neste gang.

Siden jeg blir til et betydelig B-ord når jeg ikke får nok kvalitetskalorier, projiserer jeg mitt verdensbilde på barna mine. Jeg tilbyr mine små mennesker mat omtrent annenhver time. Jeg liker å holde mange sunne alternativer rundt, så alle valg er gode.

Her er fem enkle snack -kombinasjoner (som utdrag fra boken vår, ting hver mor skal vite):

Epler og nøttesmør. Skjær eplene, spre peanøtten eller mandelsmøret, og server med en ekstra hjelp av servietter.

Frukt smoothie. Tilsett frossen frukt, bananer og yoghurt til blenderen din. Server med et ekstra bredt halm.

Hummus og pita. Tilby Pita for å dyppe eller spre seg på trekantkiler av pita med full hvet. Eldre barn kan også bli tilbudt gulrotpinner.

Solsikkefrø og rosiner. Fantastisk for en barnevogn snack, denne modifiserte løypemiksen kan spises rett fra posen.

Ost og kirsebærtomater. Ostepinner, terninger, strimler eller sirkler er et godt løft av kalsium og protein. Par ost med små tomater for sødme.

En annen ting barna elsker er min daglige høst -smoothies. De elsker å dele en av de deilige smoothiene mine. Her er en kampanjekode for å spare på smoothies

I helgene kunngjør jeg “Snack Time” som urverk klokka 10 og 15.00. Guttene har en tendens til å ignorere meg og fortsette å spille. Men på Schooldays, hvis jeg ikke henter dem fra etterskoleomsorgsbrennende bærbare snacks, er jeg “den verste mammaen i verden.” Det er klart det ikke er noe riktig svar.

Jeg er nysgjerrig på huset ditt: skyver du snacks på barnet ditt proaktivt, gir dem bare når du blir spurt, eller nekter dem mellom måltidene?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *