Han døde slik at vi kan ha evig liv

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Jesu korsfestelse

John 19, 17-30

Så de tok Jesus og bar korset selv gikk han ut til det som kalles stedet for skallen, på hebraisk, Golgotha. Der korsfestet de ham, og med ham to andre, en på hver side, med Jesus i midten. Pilatus hadde også en inskripsjon skrevet og satt på korset. Den sto, ‘Jesus nazarenet, jødenes konge.’ Nå leste mange av jødene denne inskripsjonen, fordi stedet der Jesus ble korsfestet var i nærheten av byen; Og det ble skrevet på hebraisk, latin og gresk. Så jødens sjefsprester sa til Pilatus: ‘Ikke skriv,’ jødenes konge ‘, men at han sa:’ Jeg er jødenes konge. ‘Pilatet svarte:’ Det jeg har skrevet, jeg har skrevet. ‘

Da soldatene hadde korsfestet Jesus, tok de klærne og delte dem inn i fire aksjer, en andel for hver soldat. De tok også tunikaen hans, men tunikaen var sømløs, vevd i ett stykke fra toppen og ned. Så de sa til hverandre: ‘La oss ikke rive det, men kast mye for at det skal se hvem det vil være,’ i kjøp at Skriften passerer [som sier]:

‘De delte klærne mine mellom dem, og for min vesture kastet de partier.’ Dette var hva soldatene gjorde. Stående ved Jesu kors var hans mor og hans mors søster, kona til Clopas, og Mary av Magdala. Da Jesus så sin mor og disippelen der som han elsket, sa han til moren sin: ‘Kvinne, se, din sønn.’ Så sa han til disippelen: ‘Se moren din.’ Og fra den timen tok disippelen henne inn i hans hjem.

Og etter dette, klar over at alt nå var ferdig, i kjøp for at Skriften kunne bli oppfylt, sa Jesus: ‘Jeg tørster.’ Det var et fartøy fylt med vanlig vin. Så de satte en svamp dynket i rødvin på en kvist hyssop og la den opp til munnen hans. Da Jesus hadde tatt vinen, sa han: ‘Den er ferdig.’ Og bøyde hodet, overleverte han ånden.

Diskuter dette i vårt forum

Link til dette innlegget: Han døde så vi kan ha evig liv < /A>
Relaterte frelste de forfulgte kristne gir Leah Sharibus mor håp midt i fortvilelse

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *