En uke frem til positiv foreldreretting webinar, vær så snill å bli med oss ​​

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Healthy Mommies Magazine inviterer deg til å bli med oss ​​for et gratis positivt foreldrerett som holdt av Amy McCready, skaper av positive foreldreløsninger.

Dette gratis nettopplæring webinar mandag 25. juli fra 21-10 østlig tid. Vennligst merk kalenderne dine. Økten er … få ungdommer til å lytte uten å irritere, minne eller rope, så vel som Amy McCready Promises at vi vil gå bort med betongverktøy vi kan bruke dagen etter, samt se resultater. Jeg forstår at du spesielt vil tenke på å oppdage de 5 R -ene og effektive konsekvensene. Du kan se, høre, samt samhandle med Amy som ligner på et seminar på stedet. Deltakerne er ikke nødvendig for å ha et webkamera.

Du vil like metoden dette webinaret er strukturert. Amy er ideell der live, et videobilde av henne er i øverste venstre hjørne av skjermen hele tiden. Når hun snakker med deg, vil du glede deg over PowerPoint -presentasjonen hennes som er fullpakket med nyttig bakgrunn, informasjon, så vel som eksempler. Hun vil også stoppe fra tid til annen for å be oss alle bekymringer om vanskeligheter så vel som behov når det gjelder å få ungdommene våre til å lytte. Vi vil svare i en avstemning, så vel som hun skreddersyr presentasjonen basert på svarene våre.

Du vil også ha valget om å komponere i visse bekymringer, så vel som hun vil adressere dem, ideelt der for deg.

Alt du trenger å gjøre er RSVP, så vel som deretter å sparke tilbake, så vel som å oppdage de velprøvde metodene for å få ungdommer til å lytte uten å nagle, minne eller rope! Webinar sitteplasser vil være begrenset, så oppdag mye mer så vel som RSVP nå! Jeg ser frem til å ønske deg velkommen.

Del dette på Facebook -siden din ved å klikke her!

Link til dette innlegget: en uke frem til positiv foreldre webinar Vennligst bli med oss ​​
Relaterte fire avgjørende ideer for foreldreskap

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *