Sam hjelper meg å holde meg trygg hele dagen

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Takk til Poise for sponsing av dette innlegget og holder meg trygg!

Å oppdra fem barn, tre med spesielle behov, og drive husholdningen mens mannen min reiser for å jobbe, holder meg opptatt. I kjøp for meg å opprettholde en balanse i hjemmet mitt, er jeg avhengig av rutinene mine. Hver dag våkner jeg klokka 06:30, drikker kaffen min og hjelper barna med å komme til skolen før kl. Etter at jeg har spist frokost, rydder jeg opp på kjøkkenet, gjør oppvasken og setter en masse tøy. Hvis jeg er sikker på at hjemmet mitt blir ryddet opp, trener jeg i 20 minutter eller velger en løpetur.

Kroppen min har ikke vært den samme etter fem svangerskap. Blæren min er svak, og når jeg flytter rundt, nyser eller ler, opplever jeg lekkasje med lys blære. Dette er veldig vanlig, og en av tre kvinner opplever lysblærelekkasje (LBL), som kan utløses av hverdagslige forekomster som hoste, nysing, latter eller trening. Tallrike kvinner er avhengige av feminine pleieprodukter eller ingenting for å administrere sine små lekkasjer fordi de ikke vet at det er tjenester som er utviklet spesielt for LBL, eller at de ikke tror inkontinensprodukter er for dem. Som den ledende i kategorien Light Inkontinence, gir Poise Brand en rekke pads og foringer for å gjøre det enkelt å finne beskyttelse for enhver kvinnes behov.

Å trene pleide å være veldig ubehagelig for meg. Hvis jeg hoppet knekt, høye knær eller noen kardio som krevde at jeg skulle hoppe, måtte jeg løpe til toalettet hvert par minutter. Jeg prøvde å bruke toalettpapir, men det var ikke absorberende nok. Nylig fant jeg en ny venn, Sam. Sam har hjulpet meg med å holde meg trygg hele dagen, spesielt under mine kraftige treningsøkter.

Sam står for veldig absorberende materiale og finnes bare i poise mikrolinere. Disse sjokkerende tynne og overraskende absorberende foringene har SAM (superabsorberende materiale) for å tilby diskret lysblærelekkasje (LBL) som hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel hele dagen, slik at du kan administrere livets små lekkasjer med selvtillit. Poise -mikrolinere er de tynneste foringene i kategorien lys inkontinens og utvikles for å absorbere fuktighet, nøytralisere lukt og holde seg tre ganger tørrere enn periodforinger. Du kan prøve Sam ut selv med dette helt gratis prøvetilbudet fra poise. Besøk Poise -nettstedet her for å få ditt helt gratis utvalg av poise -mikrolinere i dag.*Dette innlegget er sponset av Poise, men min kjærlighet til mikrolinjene deres er helt min egen!

Om vår grunnlegger

Cascia Talbert er en travel blogger, og mor til fem barn, som bor i Spokane, WA. Med en B.A. I historie og lov og en lidenskap for å skrive og holde seg frisk, startet hun Healthy Mothers Magazine i 2007. Healthy Mothers Magazine er for tiden rangert som Top Health Blog for Moms. Fru Talbert mener at hvis mødre er godt utdannet om helseproblemer og hvordan de kan holde seg friske, kan de gi den informasjonen ned til barna sine og snu overvektstatistikken i barndommen i USA. Talbert driver det sunne mødrene sosiale nettverk, er grunnleggeren av Healthy Mothers Media, og blogger også i Talbert Zoo.

Hvis du likte denne korte artikkelen, kan du glede deg over disse historiene.

Laster …

var marketGidDate = ny dato (); dokument.write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link til dette innlegget: Sam hjelper meg å holde meg trygg hele dagen < /A>
Relaterte tegn på at du opplever overdreven tretthet

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *