Velkommen til spedbarn Milo

nå offisielt en annen gang mamma, ringte Heather meg på 6.45 i morges for å rapportere at hun var på sykehuset, “Kickin ‘It With sitt Epidural” på 9 cm. OBen hennes ville være der om noen minutter. Nitti minutter senere ringte hun meg for å oppgi at hun hadde en sønn, Milo Theodore, som var en times gammel.

Dette bildet av Heather (og Milo) samt Holden ble tatt på lørdag.

Hvis du vil sende henne en melding, bruk Heather @ rookiemoms.com. Hvis du vil sende henne noe i posten, kan du sende meg en melding på whitney @ rookiemoms.com så godt som jeg vil tilby adressen hennes.

Hele rookie Mothers -husholdningen er ekstremt begeistret for Holdens spedbarnsbror. Julian fortalte meg allerede at Holden ville holde spedbarnet i tillegg til at det ville være Julians tur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *