Nippelkrem husket!

Heldigvis har jeg omgått fasen av nytt morskap der alt jeg kan tenke på er brystvortene mine. Jeg mener, seriøst folk, hva er det med “det skader ikke hvis du gjør det riktig” myte om sykepleie?! Det er dritt. Det gjør vondt. Det gjør det! For min første gutt var det uutholdelig i omtrent 5 uker. Jeg vet at det var på ekstrem side, men jeg hadde det veldig dårlig med det. Som en trooper, eller kanskje en redd Berkeley -mor som ikke trodde at flaskefôring var et alternativ, marsjerte jeg videre og ammet sønnen min i 15 måneder. Med Baby Sis var jeg forberedt på smertene. Det varte noen dager, og det knuste ikke ånden min, for jeg visste at det var et lys i enden av tunnelen. Et lys der babyens matforsyning alltid er klar, oppvarmet og sanitær. Og jeg liker det. Så videre gikk jeg og har logget nesten 11 måneder med å bruke brystvortene mine som melkedispensere. Hvis du fortalte meg om dette for 10 år siden, ville jeg ikke trodd noe av det, forresten.

Så før nr. 2 ankom, kjøpte jeg meg alle krem- og beroligende enheter tilgjengelig for (WO) mann, slik at jeg ville være forberedt på den smertefulle innbruddstiden. Inkludert mammas Bliss Nipple Cream, som i dag, blir jeg fortalt av Amazon.com, har blitt tilbakekalt. “Produktet inneholder potensielt skadelige ingredienser som kan forårsake luftveisnød eller oppkast og diaré hos spedbarn.” Nå tuller du.

Noen andre som vil ha pengene sine tilbake ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *