Fearless Fridays (sponset etter metode!)

Hvem føler det i dag? Vil du komponere noe for å påvirke andre rookie -mødre? (Nikker hodet; den aktuelle responsen er “ja.”)

Vi hadde det så gøy i løpet av en ekstremt rookie-sommer at vi introduserer en ny serie med leserinnleverte innlegg. Denne gangen har vi fått en partner. Metode, de San Francisco-baserte produsentene av miljøvennlige husrengjøringsprodukter (som velger at vi komponerer navnet sitt i alle lavere bokstaver), sponser denne nye serien, slik at du ser logoen deres sammen med hvert innlegg. Og hvis historien din er valgt, vil teknikken sende deg en ordtak takket være deg.

Så uten enda mer Ado er vår nye stil uredde fredager.

Fearless fredager handler om å prøve noe nytt. Noe som amming i offentligheten, flyr alene med babyen din, eller etterlater en tenåring barnevakt i gebyr for aller første gang. Vi inviterer deg til å dele en historie om en tid da du var redd for å gjøre noe så godt som du gjorde det likevel. (Vi snakker om foreldrelaterte utfordringer, folk. Vi er glade for at du hoppet av det høye dykket i 2. klasse, men det er litt av emnet.)

Hvordan delta:

Skriv en publiser om vår stil i kroppen til en e -post.*

Inkluderer et bilde eller to.

Sett “Fearless Friday” i emnelinjen din.

Send e -posten til mødre på rookiemoms dot com.

Vi velger favorittene våre i tillegg til å publisere en annen lesers bidrag hver uke de neste seks ukene. Hvis vi bruker historien din, vil teknikken sende deg en helt utrolig bunt for å hjelpe deg med å ta på influensasesongen.

Vi kan ikke vente med å høre fra deg modige foreldre. Se etter den aller første delen av Fearless fredager 1. oktober, samt sjekket dem regelmessig med 5. november.

* Merk at selv om vi ikke har noe imot om du allerede har fortalt historien din på din egen blogg, håper vi at du vil friske den opp med et dypere fokus på bekymringen din, så vel som nøyaktig hvordan du erobret den før du deler den med oss. Vi har heller ikke en forfallsdato, men hvis du venter til torsdag 4. november, reduseres sjansene dine for å bli valgt betydelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *