Mindre tushy tørking. Mye morsommere.

Julenissen har snakket. Mesteren for Windows 7 -telefonen var Miranda med anbefaling av: mindre matlaging. Mye mer nyter. Hun lager doble partier og fryser deretter mat for å sikre at hun kan lage mat når du kan nyte mye!

Vi hadde mange andre fantastiske konsepter fra lesere, i tillegg til å nevne dem alle, men jeg valgte noen av favorittene mine til å dele:

Mindre inngangsgebyr. Mye mer gratis underholdning. Diane og Irene foreslo å få mye morsommere ut av det regionale biblioteket ved å leie (gratis) videoer, inspisere museumspass og nyte historietime. Vi kunne ikke være mer enige.

Mindre avfall. Mye lettere middager. Jearv foreslo å gjøre rester til fyllingen for quesadillaer. Jeg liker å gjøre det med min rotisserie -kylling. Det er mye lettere å trekke kjøttet av når kyllingen fremdeles er varm.

Mindre garderobe rot. Mye mer gratis klær. Sharon holder klesbytter for å utveksle ikke-likt og aldri slitte for ting du vil elske. Jeg liker en årlig klesbryter (spesielt etter ferien!) For å friske garderoben min.

Mindre søppelmat. Mye mer glade barn. Emily pakker alltid snacks for å unngå ulykker med lite blod og unødvendig hurtigmat.

[Foto fra Williams Sonoma ikke våre egne kjøkken]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *