Stuff Rookie Mommies må se {nesten oktoberutgave}

Dette er en runde opp av ting jeg er i ekstase over eller har brukt mine egne penger på denne måneden:

Om et par uker skal jeg til ABC Kids Expo i Las Vegas med kompisen vår Karen. Karen er gravid, og jeg håper hun kan tilkalle energien som kreves for å krysse flere fotballbanerverdier av babyutstyr og varer.

Jeg har avtaler for å se dette onde kule morsmelklagringssystemet, de nyeste humlerid -barnevognene og mer.

Vi har også en sjanse til å henge med noen av våre nettbransjer som Amy fra gravid kylling, Meg fra Lucies liste, og Natalie fra Babyli.st. Mange upassende ting vil bli sagt.

Ikke gå glipp av gravid kyllings tredje trimester -bingo.

Er du gravid? Da jeg var, likte jeg å ha et magebånd som (slags) dekket gapet mellom tee -skjorta og buksene mine på slutten, og holdt deretter opp mammapuksene etterpå da magen begynte å tømme. Jeg tror det bare var noen få farger å velge mellom, så da jeg så denne blomster på Groopdealz, ble jeg litt spent.

Ikke din stil? Det er ok. Jeg er ikke fornærmet. De har vanlige også, for 7,99 dollar.

I andre nyheter la mannen min bare disse nyttige telefonmonteringene til bilene våre. Nå har hver av telefonene våre et flatt, magnetisk klistremerke på baksiden, og hver bil har et sted å slå telefonen på når vi kjører. Dette gjør meg lykkeligere enn du skulle tro, kanskje fordi mitt forrige alternativ var en større kontrast som stakk ut av CD -stasjonen, for hvem bruker CD -er lenger?

Det er på tide å tenke på Halloween -kostymer for babyene våre og kiddoer. Mens jeg elsker kreative hjemmelagde kostymer, får jeg at vi alle må velge kampene våre. Jeg vil fortsette å dele enkle hjemmelagde ideer og gode tilbud på butikk om kjøpte kostymer i løpet av de neste par ukene. (Datteren min sier: “Butikk kjøpt hele veien! Jeg hater hjemmelagde kostymer!” Stikk meg i hjertet.)

Jeg mener, hvor søt er denne grunnleggende toglederen kostyme, sentrert rundt denne Etsy-selgerens skreddersydde hatt?

Foto: Allaboardwhistle på Etsy

Andre ting jeg fortsetter å feste og ikke gjøre: Â Fairy Doors. Jeg har sett nok små fe-dører som spenner i stil fra noe du kanskje nesten er laget på Michaels eller Jo-Anns, til et mye mer DIY-alternativ ut av popsicle-pinner eller kvister. Jeg synes det ville være morsomt å installere en på treet foran huset vårt, slik at vi kan se ut det gatevendte vinduet når folk stopper for å se på det.

Her er en du kan få på Etsy.

Og her er en mye mer rustikk versjon, håndlaget, funnet på forumene på craftster.org.

Jeg håper Scarlett vil velge den hjemmelagde versjonen, ikke kjøpt, mamma! Ønsk meg lykke til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *