Bli forbundet med hjembesøktjenester under pandemien

“Hjembesøk” – Hvordan er det enda en ting under en pandemi når ingen besøker noen?

Som skole og arbeid for mange av oss, har den gått virtuell. Og på mange måter har det blitt enda mer viktig, og gir familier ekstra støtte for å opprettholde sin følelsesmessige og fysiske helse, og å bli knyttet til kritiske samfunnstjenester. Men med upålitelige Internett-tilkoblinger og ikke nok enheter til å gå rundt, har teknologien vært en av de største hindrene.

Det er derfor vi (LA BEST BABY NETWORK) gikk inn for å distribuere teknologibakker, inkludert en Chromebook og Wi-Fi-hotspot, til 200 L.A. fylkefamilier. Finansiert av L.A. County, hjalp dette programmet hver familie deltok i foreldre som lærere eller sunne familier America Home-besøksprogram.

Det var bare noen få uker siden at Labbn-teamet lastet opp sine biler og distribuerte buntene til våre partnerhjembesøkende byråer, som har vurdert det som fikk dem til sine kunders hender. Nedenfor er noen bilder av familier i foreldrene som lærerprogram på skjold for familier som de mottok sine bunter.

Labbn har samarbeidet med L.A. Fylke for å støtte sin utvidelse av hjembesøkende tjenester, og det er hyggelig å kunne samarbeide med dem for å få familier knyttet til disse tjenestene på denne måten også.

Familier i foreldrene som lærere hjemmebesøksprogram på skjold for familier mottar sine bunter.

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *