Beste ammende bok og støtte (Notater til meg selv)

Jeg arrangerte denne publiseringen før spedbarnet mitt kom. Hvis du leser dette mens du sykepleier, kan du være trygg på at jeg på samme måte unngår sykepleier -BH -en eller bare knipser den opp igjen. Eller kanskje føle meg så godt lat å bry seg om å klikke på den på plass.

Som sådan har jeg samlet den integrerte visdommen til mange rookie -mammaer for å produsere et sykepleierutbytte for meg selv. Føl deg gratis å bruke det.

Å skjule hooterne mine for å amme på en kafé mens ett spedbarn ser på. Typisk.

Vi online i Berkeley der amming ikke er så mye et “valg” eller en “livsstil”, men et “krav.” Jeg kan bare oppgi så lett i ettertid.

Jeg forstår at det er mange deler av verden der du føler akkurat den samme antagelsen, så vel som det er andre der forventningen er det motsatte. Hvis jeg husker riktig, var Whitney et ammende spedbarn i California så godt som jeg var en formel-matet Ohio-baby. Av programmet på syttitallet hadde vi sannsynligvis begge helmelk så vel som til og med iskrem før vi snudde en. (Og ved “husk” jeg går etter det mamma fortalte meg, ikke det faktiske minnet om ikke sykepleie)

Vår erfaring til side, amming er et ekstremt personlig, privat valg. I tillegg til når du tar din beslutning om å gjøre det (eller til og med ikke å gjøre det), vil du sannsynligvis takle utfordringer. Jeg snakker om melkeforsyningen din, din beskjedenhet, babyens evne til å sykepleie (eller ta en flaske), din vilje til å pumpe, andre menneskers støtte eller kritikk så vel som på og på.

Den mye nyttige boken som ledet meg på veien til ammingssuksess var sykepleierens følgesvenn. Mellom to forskjellige sykepleier babyer hadde jeg nesten alle utfordringer (mastitt, infeksjon, blemmer osv.). Hver av dramaene mine ble behandlet på en enkel måte i boka. så vel som jeg planlegger å holde det nyttig igjen.

The Nursing Mother’s Companion, 7. utgave, med nye illustrasjoner: ammende bokmoms Trust, fra graviditet med avvenning

Her er en rekke gode på internett ammingsressurser fra vår gjesteblogger, doktorgrad i foreldreskap.

Her er noen få tilknyttede rookie mammainnlegg/tips/aktiviteter:

Pisk dem ut (morsom så vel som støttende video)

Tips for sykepleie i offentligheten

Tips for pumping så vel som vårt pumpeprosjekt i nabolaget

Tenk med melonene dine (utøve din utrolig kraft!)

DIY sykepleier BH fra en rutinemessig BH (med opplæring)

Kutt opp BH (nyttig tips)

Yoga beveger seg til enkelhetsstrekk fra sykepleie

Noen andre anbefalinger eller ideer for å vise meg? Jeg tar dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *