En stripe-elsker

En stripe-elsker, denne søndagen hadde jeg på meg det siste kjøpet mitt fra fase åtte, en ‘stripe cindy tunic’ i sopp/elfenben for en avslappet lunsj og post kinostur. Elsker å oppdage fantastiske bakgrunner for disse skuddene også.

Jeg elsker syklene som er stablet opp i bakgrunnen og den lysegrønne hagen bak rekkverkene vi fant nær min brors restaurant Giorgios og Cottage Road Cinema vi dro til etterpå!

Denne nautiske stilstripen er en klassiker, og gikk aldri ut av stilen og tok meg tilbake til filmfestivalen i Cannes for noen år tilbake der det var mange dagsfeiringer på yachter dette ville sett perfekt ut for.

Overraskende hvor smigrende en horisontal stripe kan være også, jeg tror den får mye dårlig presse! Jeg må lagre den til neste års festival.

Et godt kjøp for redusert fra £ 69 til £ 20,70.

Jakken er Primarni (!) £ 18. Jeg elsker 80 -talls blekemiddelvask, bekymret stemning og juvel pyntet skuldre. Veldig Madonna på hennes fineste! Glitrende sandaler £ 35 Aldo.

Indian Gold Bangle var 99p fra Oxfam og plukker opp gulldetaljene på klesbeltet.

Jeg fortsatte å bli fotobombet av min mye mer fotogene mini meg Oliver, så jeg inviterte ham til å posere med meg også! Han har på seg en denimjakke fra Zara, jeans og tee fra Tu på Sainsburys og White Leather Converse Trainers.

Jeg ser vanligvis på den fantastiske lille mannen og kan ikke tro at han er min! Stolt mamma!

Har du hentet noen klassiske klær i salget nylig?

Kjøp min bestselgende bok i pocketbok eller lyd

Min debutbok er min guide til å overleve og trives på jobb og hjemme og gir innsikt i hvordan jeg kan skape en digital virksomhet eller komme tilbake til jobb med selvtillit.

Mumboss: The Honest Mamma’s Guide to Surviving and Thriving On Work and At Home (UK 2. utgave)

Tilgjengelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til å overleve og trives på jobb og hjemme (US/Canada Edition)

Tilgjengelig 8. september 2020. Bestill nå på Amazon

Liker du det du har lest? Så hvorfor ikke følge Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og Instagram

Aldri gå glipp av et innlegg!

Abonner på HonestMum for mitt ukentlige nyhetsbrev der jeg deler de nye blogginnleggene mine, bloggtips, invitasjoner, konkurranser og nyheter om min nye bok. Jeg deler aldri dine personopplysninger med tredjeparter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *