The Daily Sunscreen Dance (sponset av Neutrogena)

takket være Neutrogena for sponsing av rookie -mødre i dag. Nederst i dette innlegget er vi vertskap for en gave for et knippe solkrem. Gå inn for å vinne!

Vi tar solkrem utrolig alvorlig, og i dag har vi inngått samarbeid med Neutrogena for å dele noen tips. Noen barn hater å ta på solkrem. Jeg vil ikke navngi navn, men en av dem er i videoidealen under denne teksten. Hver dag med ham er en dans – jeg har hatt glede av at Heather gjør det – og det er ikke 100% morsomt. Så vi mamas må jobbe ekstra hardt for å gjøre det morsomt, gjøre det daglig og seriøst ikke skru dette opp.

Siden bruk av solkrem ikke handler om å velge i – det er obligatorisk – her er metodene vi bruker for å sikre at vi gjør det.

Fortsett å prøve. Det er mange formaspekter ved solkrem tilgjengelig. Hvis du liker videoen over, vil du se at Sawyer ville prøve dem alle. Spray for ben og armer? Du har det barn! Som tørr berøring for ansiktet ditt? Ikke noe problem. Legg igjen en kommentar hvis du vil lære mye mer om metodene som Heather har prøvd på ham; De er for mange til å nevne her.

Neutrogena Beach Defense / Finn det her>

La det være rundt, overalt. Jeg har den i bilen, nær inngangsdøren, i en søppel i hagen og i mange av posene mine. Jeg er glemsk, og holder det på stedene jeg trenger, minner meg om å bruke det hele tiden. (En faktisk studie viser at å holde solkrem i nærheten av tannkremen øker daglig bruk!) Hvis jeg kommer til parken og ikke har gjort barna mine ansikter ennå, kan jeg få tak i noen fra baksetet. Se? Organisert!

Bruk min egen solkrem foran barna. Tatt i betraktning at de elsker å simulere mamma, er det en annen strategi å få dem til å følge trinn for trinn. Nå nesene og kinnene våre, nå ørene våre. Du får ideen. Vi må vise dem at vi gjør det daglig.

Sett en tidtaker. Jeg var ansvarlig for min ett år gamle niese, som har en snøhvit hudfarge, i bassenget her om dagen. Tatt i betraktning at jeg var livredd for å la andres barn bli brent, satte jeg bokstavelig talt en tidtaker på telefonen min i 30 minutter. Jeg sørget for å komme meg ut, tørke henne av og søke på nytt, fordi jeg var ganske sikker på at ingen mengder solkrem var for mye for denne babyen.

Forsyes solkrem til enhver person som pleier barnet ditt. Visste du at så få som to ubehagelige solbrentheter i barndommen vesentlig øker risikoen for melanom, sammenlignet med barn som aldri har blitt solbrent? Dang. 99% av hudlegene er enige om at bruk av solkrem hjelper til med å redusere risikoen for kreft i huden. Det er stort sett alle som vet noe om hudhelse. Jeg vil aldri bli fornærmet hvis du ber meg om solkrem barnet ditt mens jeg koser meg. Jeg vil være helt takknemlig hvis du har det i bleieposen hennes.

Hold huden dekket. Denne generasjonen vil tro at det er normalt å bruke lange ermer i bassenget. Egentlig! Hold hatter og cover-ups tilgjengelig og reduser den totale eksponeringen.

YouTube-stjerner Holderness-familien laget også en video for å oppmuntre familier til å gjøre alt det som trengs for å solbeskytte barna våre hud (inkludert dans!). For å støtte denne avgjørende årsaken, vil Neutrogena donere $ 10K til barnas Melanoma Prevention Foundation. Jippi!

Pro tips: Barn elsker videoer, uavhengig av emnet. Ring barna dine for å glede deg over denne videoen:

Ok, er du klar? Vi kommer til å velge tre vinnere for å motta en godpose med solkrem fra Neutrogena. Bruk widgeten nedenfor for å komme inn.

En rafflecopter -gave

Dette innlegget ble sponset av Neutrogenaâ® som en del av en påvirkeraktivering for morsrollen. Jeg avslører dette i samsvar med Federal Trade Commissions (FTC) retningslinjer for bruk av påtegninger og attester i reklame. Jeg fikk gratis produkter for å lette gjennomgangen min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *