Støtter du bleieloven?

Vil du hjelpe husholdningene som ikke kan få tilgang til barnepass på grunn av mangel på bleier? Av program du gjør. Akkurat her er to raske (5-7 minutter hver) metoder for å hjelpe! Bleie betyr “bleieinvesteringer så vel som hjelp til å fremme økonomisk utvinning.”

Bli regnet som en tilhenger.
Vennligst indikasjon på dette på Internett-begjæringen til medlemmer av Kongressen for å be dem om å sponsere bleieloven.

Spre ordet.
Skriv ut denne indikasjonen (eller komponer din egen som Sawyer så vel som jeg gjorde) i tillegg til å ta et bilde av deg, venner, samt husholdning som holder skiltet. Send bildet ditt til Hamo (info@helpamotherout.org) som skal publiseres på deres flickr -støtte. På samme måte legg den på din egen Facebook -side for å la din sirkel av kompiser forstå hva du synes. har det? Skriv ut, snap, e -post, laste opp, gjort!

+++

Jeg har inngått et samarbeid med Huggiesâ® -merket for å hjelpe til med å markedsføre Huggiesâ® hvert bit -bunnprogram. Jeg har blitt kompensert for tiden min, som inkluderer å komponere om mine erfaringer. Mine meninger så vel som handlinger er helt mine egne. Som ambassadører håper vi å påvirke deg for å hjelpe deg med å løse dette fiksbare problemet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *